Turkcell Gündem Haberlerini Kapatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selam arkadaşlar cep telefonuma sürekli turkcellden gündem haberleri gelip duruyor bıktım artık günde onlarca haber geliyo ne kadar uğraştıysam da kapatamadım bilen biri varsa beni bilgilendirebilirmi nası kapatılacağı konusunda ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam eğer bulamaz isen en kısa yolu, 4440532 den müşteri hizmetlerini ara, ilk menüden sonra ikinci menüye geçtiğinde 0 yada * a basarak müşteri temsilcisine bağlan, sonra onlara sor :)

Ben köle gibi kullanıorm valla ne aklıma geldiyse soruyorum :) Süper müşteri temsilcileri :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    turkcell.com.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam eğer bulamaz isen en kısa yolu, 4440532 den müşteri hizmetlerini ara, ilk menüden sonra ikinci menüye geçtiğinde 0 yada * a basarak müşteri temsilcisine bağlan, sonra onlara sor :)

Ben köle gibi kullanıorm valla ne aklıma geldiyse soruyorum :) Süper müşteri temsilcileri :)))

-----------------------------
    hocam çok sağol hallettik  müşteri temsilcileri baya da kibar oluyo :)

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 4