Turkcell Hakkında
-
Arkadaşlar ben bugün bir hat aldım.Kampüscelle nasıl geçiyorum?Türkcellin sitesine baktım yığınla mal mal şeyler var.Mesaj atarak falan geçebiliyor muyuz?İlle de müşteri hizmetlerini aramam şart mı?
-
hocam kampüscell e mesajla geçilmiyor. Bi Turkcell bayii ne gidip nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliğinle geçebiliyorsun. (Çoğu bayii öğrenci kimliğini istemiyor.)
-
Şu Kampüscell sinemalara, Mc Donalds'a falan indirim sağlayan zımbırtı ise, ben mesajla geçmiştim ona. 2 kontör mü 4 kontör mü ne gittiydi. 4 aydır mı ne Avea'dayım, adamlar hala daha 250 dk her yöne beleş konuşma veriyor, şart değilse Türkcell dene derim.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kampüscell e mesajla geçilmiyor. Bi Turkcell bayii ne gidip nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliğinle geçebiliyorsun. (Çoğu bayii öğrenci kimliğini istemiyor.)
-----------------------------artık oda kalktı bilmem kaç doğumlulardan sonraların hepsini alıyolar diye biliyom
-
iskarpin bunu yazdı:
Şu Kampüscell sinemalara, Mc Donalds'a falan indirim sağlayan zımbırtı ise, ben mesajla geçmiştim ona. 2 kontör mü 4 kontör mü ne gittiydi. 4 aydır mı ne Avea'dayım, adamlar hala daha 250 dk her yöne beleş konuşma veriyor, şart değilse Türkcell dene derim.
-----------------------------yok hocam o gencturkcell oluyor. Kampuscell başka bi boyut. gncturkcele mesajla geçebilirsin ama kampuscelle bayiye gitmen gerek. ben geçtim ama pişman oldum. Kampusten
kampuse konusucaksan superde oteki takdirde cok fazla yiyor. Mesaj içinde paket kullandıgım için 3 mesajdan sonrası olayı bir işime yaramıyor. Bende süper tarifeye geçtim
ve çokda memnunum vesselam. hâla turkcell illede turkcell ^^
-
easy4me bunu yazdı:
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam o gencturkcell oluyor. Kampuscell başka bi boyut. gncturkcele mesajla geçebilirsin ama kampuscelle bayiye gitmen gerek. ben geçtim ama pişman oldum. Kampusten
kampuse konusucaksan superde oteki takdirde cok fazla yiyor. Mesaj içinde paket kullandıgım için 3 mesajdan sonrası olayı bir işime yaramıyor. Bende süper tarifeye geçtim
-----------------------------Hocam peki kampuscellin avantajları nelerdir?Super tarifenin avantajları nelerdir?Kampuscellin avantajları yazmıyor Türkcellin sitesinde.Deli olucam ..
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
easy4me bunu yazdı:
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------Hocam peki kampuscellin avantajları nelerdir?Super tarifenin avantajları nelerdir?Kampuscellin avantajları yazmıyor Türkcellin sitesinde.Deli olucam ..
-----------------------------Burdan Super Tarifeye bakabilirsiniz : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/supertarife
Hocam baktım baktım ama bende bulamadım Turkcellin sitesinde. Kaldırmışta olabilirler ama sanmıyorum. Hatırladıgım kadarıyla Kampüsten kampüse konusmak baya avantajlı oluyordu. Heleki düzenli kontor yükleyebilirsen baya rahat oluyor. Normalde 5 Mesajdan sonrası beleştir ve her mesaj 2 kontordur. Ama kampüste 3 ten sonra beleş mesaj oluyo ve her mesaj 1 kontordu ben geçtigimde. Olmazsa bi turkcell bayisine vurayıp direk görüşürsen yardımcı olacaklardır.
-
Eyvallah hocam sağolasın.
-
Bir süre aveada kullandım malumunuz. Ondan beri tekrar kullanmıyorum. Bi çok sıkıntısı oldu benim için.
Telefon açıkken bile ulaşılamıyor bazen. Sesler cızırtılı oluyor gidip geliyo vs. İllallah ettirdi bi süre Turkcelle geri geçtim.
Kampuscellden diğer yönler pahalıya mal oluyordu baya normale göre. Süper tarife olunca cok rahat oluyor. Ordan burdan 2 saat bedavan fln oluyor.
Kampanyaları iyi takip edersen sırtın yere gelmez vesselam :)
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
Eyvallah hocam sağolasın.
-----------------------------Ne demek hocam Sen sağol