Turkcell Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben bugün bir hat aldım.Kampüscelle nasıl geçiyorum?Türkcellin sitesine baktım yığınla mal mal şeyler var.Mesaj atarak falan geçebiliyor muyuz?İlle de müşteri hizmetlerini aramam şart mı?

Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hocam kampüscell e mesajla geçilmiyor. Bi Turkcell bayii ne gidip nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliğinle geçebiliyorsun. (Çoğu bayii öğrenci kimliğini istemiyor.)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Şu Kampüscell sinemalara, Mc Donalds'a falan indirim sağlayan zımbırtı ise, ben mesajla geçmiştim ona. 2 kontör mü 4 kontör mü ne gittiydi. 4 aydır mı ne Avea'dayım, adamlar hala daha 250 dk her yöne beleş konuşma veriyor, şart değilse Türkcell dene derim.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kampüscell e mesajla geçilmiyor. Bi Turkcell bayii ne gidip nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliğinle geçebiliyorsun. (Çoğu bayii öğrenci kimliğini istemiyor.)

artık oda kalktı bilmem kaç doğumlulardan sonraların hepsini alıyolar diye biliyom

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

iskarpin bunu yazdı:

Şu Kampüscell sinemalara, Mc Donalds'a falan indirim sağlayan zımbırtı ise, ben mesajla geçmiştim ona. 2 kontör mü 4 kontör mü ne gittiydi. 4 aydır mı ne Avea'dayım, adamlar hala daha 250 dk her yöne beleş konuşma veriyor, şart değilse Türkcell dene derim.

yok hocam o gencturkcell oluyor. Kampuscell başka bi boyut. gncturkcele mesajla geçebilirsin ama kampuscelle bayiye gitmen gerek. ben geçtim ama pişman oldum. Kampusten

kampuse konusucaksan superde oteki takdirde cok fazla yiyor. Mesaj içinde paket kullandıgım için 3 mesajdan sonrası olayı bir işime yaramıyor. Bende süper tarifeye geçtim

ve çokda memnunum vesselam. hâla turkcell illede turkcell ^^

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

iskarpin bunu yazdı:

yok hocam o gencturkcell oluyor. Kampuscell başka bi boyut. gncturkcele mesajla geçebilirsin ama kampuscelle bayiye gitmen gerek. ben geçtim ama pişman oldum. Kampusten

kampuse konusucaksan superde oteki takdirde cok fazla yiyor. Mesaj içinde paket kullandıgım için 3 mesajdan sonrası olayı bir işime yaramıyor. Bende süper tarifeye geçtim

Hocam peki kampuscellin avantajları nelerdir?Super tarifenin avantajları nelerdir?Kampuscellin avantajları yazmıyor Türkcellin sitesinde.Deli olucam ..

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:

easy4me bunu yazdı:

iskarpin bunu yazdı:

Hocam peki kampuscellin avantajları nelerdir?Super tarifenin avantajları nelerdir?Kampuscellin avantajları yazmıyor Türkcellin sitesinde.Deli olucam ..

Burdan Super Tarifeye bakabilirsiniz : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/supertarife

Hocam baktım baktım ama bende bulamadım Turkcellin sitesinde. Kaldırmışta olabilirler ama sanmıyorum. Hatırladıgım kadarıyla Kampüsten kampüse konusmak baya avantajlı oluyordu. Heleki düzenli kontor yükleyebilirsen baya rahat oluyor. Normalde 5 Mesajdan sonrası beleştir ve her mesaj 2 kontordur. Ama kampüste 3 ten sonra beleş mesaj oluyo ve her mesaj 1 kontordu ben geçtigimde. Olmazsa bi turkcell bayisine vurayıp direk görüşürsen yardımcı olacaklardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam sağolasın.

Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Bir süre aveada kullandım malumunuz. Ondan beri tekrar kullanmıyorum. Bi çok sıkıntısı oldu benim için.

Telefon açıkken bile ulaşılamıyor bazen. Sesler cızırtılı oluyor gidip geliyo vs. İllallah ettirdi bi süre Turkcelle geri geçtim.

Kampuscellden diğer yönler pahalıya mal oluyordu baya normale göre. Süper tarife olunca cok rahat oluyor. Ordan burdan 2 saat bedavan fln oluyor.

Kampanyaları iyi takip edersen sırtın yere gelmez vesselam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:

Eyvallah hocam sağolasın.

Ne demek hocam Sen sağol

Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 10