Turkcell Hattımı Nasıl Yurtdışında Çalıştıracam ?
-
Yurtdışına çıkmadan önce hattı açtırmayı unuttuk şimdi hat kapalı.Turkcellin sitesinden giriş yapıp açmak varmış ama benim turkcell şifrem yok ayrıca mobil imzada bilgileri doğru girdiğim halde bilgiler yanlış diyor.
Ne yapılır şimdi ?
-
sifre yaz 2222 ye gönder şifre geliyor . diyecektim tam ama hat kapalı olduğu aklıma geldi :)
-
edit : y. dışında oldugunu atlamışım
müşteri temsilcilerini arayacaksın başka yolu yok sanırm .
-
Hocam müşteri temsilcisi acıcak sen aççsanda olmayabiir ikş tane açma ayarı var yurt dışında olduğunu söyle onlar arasın seni ben arıodum
-
archair23 bunu yazdı
Hocam müşteri temsilcisi acıcak sen aççsanda olmayabiir ikş tane açma ayarı var yurt dışında olduğunu söyle onlar arasın seni ben arıodum
Türkiyeyi aramak istemiyorumda başka çare yoksa mecbur aricaz.Operatörü 5 dakika bekliyorsun zaten telefonda kafadan.
-
Hocam aynısı benim de başıma geldi,
Sitede beni arayın gibi birşey vardı,
Numaramı verdim, aradılar istediğim saatte.
Hattı yurtdışında kullanıma açtırmak istediğimi yazıp, kimlikle birlikte faks çekmiştim, açmışlardı.
-
Herhangi bir telefondan musteri hizmetlerini ara hemen acarlar.
Bulundugun ulkeye gore tarife var. Sorarsin fiyatlarini.
-
hat senin adınaysa mecbur arayacan , aslında kapattırmak ile iyi yapmışsın. açtırırsan kol gibi fatura gelecek.
en iyisi gittiğin ülkede bir hazırkart almak. almazsan sen bilirsin sonuclarına katlanırsın :)
PanxeR tarafından 23/Ağu/14 01:29 tarihinde düzenlenmiştir