Turkcell-İm 'Li 6300

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar ben bugun nokia 6300 telefon aldım. Menüsünde kısayol olarak Turkcell-im doğrudan bağlantı ikonu var. Bu ikona bastığımda doğrudan internete(Turkcell-im e) bağlanıyor. Ben bu ikonu kaldırmak istiyorum. Menüdeki bu ikonu nasıl kaldırabilirim??Ayrıyetten de telefonu her kapatıp açtığımda tekrar tekrar tema sı turkcell-im teması na dönüyor..Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

(not: telefon turkcell2in herhagi kampanyasından alınmamıştır ama telefoncunun elinde bu varmış bunu aldım bende telefon 0 dır )

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam öncelikle versiyon güncellemen yeni versiyon atman HİÇBİR işe yaramıyor. onu ancak servis yapıyor. biraz uğraştırıcı iş. ben denedim versiyon değiştirdim değişen bişe olmadı o ikon filan yine var.  servis hallediyor. sana tavsiyem güvenlik kodu kat. şifre unuttum de. servise götür onlar şifreyi kırdıklarında gidiyor o turkcell teması filan.

Şimdi o ikonu menüde aşağıya alalım da edirek önüne çıkmasın.

Diğeceğimi aynen yap

Menü

Seçenek

Düzenle

Tu o turkcell-im menüsünü Taşı ya bas. başka yer seç Tamam a bas.

Bitti ye bas.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam hoca o ikonu aşağıya aldım iki kere menu ye tıklasaminternet e giriyordu ya..

peki hocam diyorsun yani seRvise git guvenlik kodu mu unuttum de onlar kodu krınca yada işlemi yapınca o tema nın geri gelmesi olsun o ikon olsun gidiyor mu yani :)

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam heşey gider. mesela telefonu kapatım açınca tema türkcell-im in teması oluyor değilmi. onlar kodu kırmak için farklı bi yazılım atıyorlar. busayede türkcell in yazılımından kurtuluyorsun.

Evde yazılım güncelleştirince türkcell in yazılımını güncellemiş oluyorsun ama onlar komple kaldırıyorlar yazılımı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam hocam pazartesi nokia klub e gidiyorum guvenlik konumu unuttum diyorum :)

sağol hocam ilgilendiğin için:)

FthAяI(!)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam yine de telefonu verirken bi söyle. de ki bu turkcell-im temasının olmasını istemiyorum de

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam hocam onu da söyleyeceğim :)

FthAяI(!)
Toplam Hit: 3782 Toplam Mesaj: 7