Turkcell-İm 'Li 6300
-
Arkadaşlar ben bugun nokia 6300 telefon aldım. Menüsünde kısayol olarak Turkcell-im doğrudan bağlantı ikonu var. Bu ikona bastığımda doğrudan internete(Turkcell-im e) bağlanıyor. Ben bu ikonu kaldırmak istiyorum. Menüdeki bu ikonu nasıl kaldırabilirim??Ayrıyetten de telefonu her kapatıp açtığımda tekrar tekrar tema sı turkcell-im teması na dönüyor..Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....
(not: telefon turkcell2in herhagi kampanyasından alınmamıştır ama telefoncunun elinde bu varmış bunu aldım bende telefon 0 dır ) -
hocam öncelikle versiyon güncellemen yeni versiyon atman HİÇBİR işe yaramıyor. onu ancak servis yapıyor. biraz uğraştırıcı iş. ben denedim versiyon değiştirdim değişen bişe olmadı o ikon filan yine var. servis hallediyor. sana tavsiyem güvenlik kodu kat. şifre unuttum de. servise götür onlar şifreyi kırdıklarında gidiyor o turkcell teması filan.
Şimdi o ikonu menüde aşağıya alalım da edirek önüne çıkmasın.
Diğeceğimi aynen yap
Menü
Seçenek
Düzenle
Tu o turkcell-im menüsünü Taşı ya bas. başka yer seç Tamam a bas.
Bitti ye bas.
-
tamam hoca o ikonu aşağıya aldım iki kere menu ye tıklasaminternet e giriyordu ya..
peki hocam diyorsun yani seRvise git guvenlik kodu mu unuttum de onlar kodu krınca yada işlemi yapınca o tema nın geri gelmesi olsun o ikon olsun gidiyor mu yani :) -
hocam heşey gider. mesela telefonu kapatım açınca tema türkcell-im in teması oluyor değilmi. onlar kodu kırmak için farklı bi yazılım atıyorlar. busayede türkcell in yazılımından kurtuluyorsun.
Evde yazılım güncelleştirince türkcell in yazılımını güncellemiş oluyorsun ama onlar komple kaldırıyorlar yazılımı
-
tamam hocam pazartesi nokia klub e gidiyorum guvenlik konumu unuttum diyorum :)
sağol hocam ilgilendiğin için:) -
hocam yine de telefonu verirken bi söyle. de ki bu turkcell-im temasının olmasını istemiyorum de
-
tamam hocam onu da söyleyeceğim :)