Turkcell" İn Hatası (Bence)
-
Turkcell'in sitesini bilmeyen yoktur doğal olarak link vermem reklama girmez;
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301314,00.html
linkinde;
Sesinizi Turkcell'le duyurun!
KonuşanMesaj Servisi
ile İşitme Engelli
abonelerimizin
iletişiminde kolaylık
sağlar.Kısmına dikkat edin ve resime bakın;
Telefondan Ses çıkıyor gelicem merak etme diye bir işitme engelli bunu nasıl duysun? İşitme engelli zaten normal bir mesajı görebilir :D Bu hizmetin görme engelliler için olması gerekmez mi?
-
Bi salaklık var harbiden :)
-
zuhahaha ilginç.
-
eet ggörme engelli olamsı lazım mış :D
-
olayı yanlış yorumlamışsınız.....İşitme engelliler başta olmak üzere ağrazı %40 oranında kişiyi etkilemiş insanlar için kullanılıyor. Konuşamaz , kekemedir vb. Bu kişiler mesaj yazıyor yolladıkları kişiye sesli olarak gidiyor sanırsam anladığım odur buradan....
"DestekCell
Turkcell'den yurdumuzdaki tüm gazi, gazi eşi, malul ve engelli vatandaşlarımıza özel bir indirim tarifesi.
DestekCell tarifesiyle Turkcell'i aramak BizBizeCell tarifesine göre %53 daha da avantajlıdır.DestekCell'den, zihinsel engelliler hariç, % 40 ve üstünde işgücü kaybı olan tüm engelliler, vazife malülleri, gaziler ve vefat eden gazilerin gazilik unvanı taşıyan eşleri yararlanabilir. DestekCell'de hat tesis ücreti alınmamaktadır. Her abone sadece bir hattıyla DestekCell tarifesinden faydalanabilir."
Ve bu kişilere %53 ucuz bir tarife sunmakta.Çok uç bir servis ama güzel bir servis düşünülünce , işleyişi şu şekildeymiş ;
"Konuşan Mesaj servisini kullanmak için, mesajın gönderileceği numarayı aralarda boşluk bırakmadan yazarak bir boşluk bırakın ve sese çevrilecek mesajı yazıp 5588'e gönderin."
Örnek: 0532XXXXXXX Merhaba, nasılsın; beni akşam şirket çıkışı işten alır mısın?
En çok şöyle kullanılabilir, işitme engelli birisi , görme engelli birisi ile nasıl iletişim kurabilir ? Konuşması lazım .. Ama konuşamaz... SMS atsa yollayacağı kişi okuyamaz... En güzeli SMS yazıyor TRCell sesli çevirip yolluyor. Tebrikelr Turkcell ;) -
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
olayı yanlış yorumlamışsınız.....İşitme engelliler başta olmak üzere ağrazı %40 oranında kişiyi etkilemiş insanlar için kullanılıyor. Konuşamaz , kekemedir vb. Bu kişiler mesaj yazıyor yolladıkları kişiye sesli olarak gidiyor sanırsam anladığım odur buradan....
"DestekCell
Turkcell'den yurdumuzdaki tüm gazi, gazi eşi, malul ve engelli vatandaşlarımıza özel bir indirim tarifesi.
DestekCell tarifesiyle Turkcell'i aramak BizBizeCell tarifesine göre %53 daha da avantajlıdır.DestekCell'den, zihinsel engelliler hariç, % 40 ve üstünde işgücü kaybı olan tüm engelliler, vazife malülleri, gaziler ve vefat eden gazilerin gazilik unvanı taşıyan eşleri yararlanabilir. DestekCell'de hat tesis ücreti alınmamaktadır. Her abone sadece bir hattıyla DestekCell tarifesinden faydalanabilir."
Ve bu kişilere %53 ucuz bir tarife sunmakta.Çok uç bir servis ama güzel bir servis düşünülünce , işleyişi şu şekildeymiş ;
"Konuşan Mesaj servisini kullanmak için, mesajın gönderileceği numarayı aralarda boşluk bırakmadan yazarak bir boşluk bırakın ve sese çevrilecek mesajı yazıp 5588'e gönderin."
Örnek: 0532XXXXXXX Merhaba, nasılsın; beni akşam şirket çıkışı işten alır mısın?
En çok şöyle kullanılabilir, işitme engelli birisi , görme engelli birisi ile nasıl iletişim kurabilir ? Konuşması lazım .. Ama konuşamaz... SMS atsa okuyamaz... En güzeli SMS yazıyor TRCell sesli çevirip yolluyor.
-----------------------------İşitme engelli birisi görme engelli birisi ile iletişim kurmak istiyorsa evet bu yöntem kullanılmalı; Ama ben burda böyle bir ibare görmüyorum :D Ki işitme engelli kişi görme engelli kişiyle bir donanım olmadan çok çok çok zor anlaşıcağı için arakdaşlık\yakınlık kurma gibi bir durum olamaz doğal oalrak böyle birşeye gerekde kalmaz. Eğer İşitme - görme engelli arası bir hizmetse türkiyede bunu 1000 den fazla kullananı göreyim toplamda 30 milyonu aşan kullanıcının içinde?
-
Quawn bunu yazdı:
-----------------------------İşitme engelli birisi görme engelli birisi ile iletişim kurmak istiyorsa evet bu yöntem kullanılmalı; Ama ben burda böyle bir ibare görmüyorum :D Ki işitme engelli kişi görme engelli kişiyle bir donanım olmadan çok çok çok anlaşıcağı için arakdaşlık\yakınlık kurma gibi bir durum olamaz doğal oalrak böyle birşeye gerekde kalmaz. Eğer İşitme - görme engelli arası bir hizmetse türkiyede bunu 1000 den fazla kullananı göreyim toplamda 30 milyonu aşan kullanıcının içinde?
-----------------------------Sen bu hizmetten yararlanacak kişileri önemsemiyorsan azınlık olarak görüyorsan , umarım birgün başına bu şekil bir ağraz gelirde yararlanacağın bir hizmet yapacak bir kuruluşa götümüz katıla katıla güleriz.
MAUAHAH KİM KULLANACAK HULEEN BU OLAYI MAAUAHAH diye.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Quawn bunu yazdı:
-----------------------------İşitme engelli birisi görme engelli birisi ile iletişim kurmak istiyorsa evet bu yöntem kullanılmalı; Ama ben burda böyle bir ibare görmüyorum :D Ki işitme engelli kişi görme engelli kişiyle bir donanım olmadan çok çok çok anlaşıcağı için arakdaşlık\yakınlık kurma gibi bir durum olamaz doğal oalrak böyle birşeye gerekde kalmaz. Eğer İşitme - görme engelli arası bir hizmetse türkiyede bunu 1000 den fazla kullananı göreyim toplamda 30 milyonu aşan kullanıcının içinde?
-----------------------------Sen bu hizmetten yararlanacak kişileri önemsemiyorsan azınlık olarak görüyorsan , umarım birgün başına bu şekil bir ağraz gelirde yararlanacağın bir hizmet yapacak bir kuruluşa götümüz katıla katıla güleriz.
MAUAHAH KİM KULLANACAK HULEEN BU OLAYI MAAUAHAH diye.
-----------------------------:S:S:S Öyle bir söyledinki kendimi çok suçlu hisettim. onları anlamadığımı onlara verilecek hizmeti gereksiz gördğüü sasnıyorsan yanılıyorsun babamda da %80'e varan işitme kaybı var ve bunun nekadar zor olduğunu biliyorum. Sadece turkcell'in yaptığı reklamda bir yanlışlık olduğunu söylemek istemiştim. Ama burda insanlara kendini kötü hissettirmekten başka işleri olmadığını düşündüğüm "inşallah sende öyle olursun" gibi beddualarda bulunan bir grup insanın toplanmış olduğunu bilseydim sanırım daha dikkatli konuşurdum.
-
bide baloncuk açmışlar yahu adamlar:)
-
:D.D gerçekten cok ilginc bi durum mail atmak lazım duzeltin die
-
hocam turkcell bu.. normaldir..