Turkcell İphone Kanpanyası Alanlar Baksın
-
hocalarım bn şimdi alıcamda fatura hattım yok alıcam bununla beraber 6 ay beklemem lazım dio birindede kredi kartı taadut etmem lazım dio bunu alıcamda kredi kartından tek cekimmi cekiyor? yani kredi kartından 18 ay boyunca oducegim parayı cekiyormu o ay limitimin sonuna kadar dolmasını hiç istemiyorum
-
Detaylı Bilgi Yazıyo Burda İnceleyebilirsin..
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iPhoneinternetkampanyasi
-
okudum zatende direk cekiyormu onu merak ediyorum
-
kart limitin az ise hiç bulaşma derim her ay kartın limiti full olacaktır 1600 dan başlıordu sanırım her ay bi taksit azalacak
ama bence alma iphone 5800 al nokia çok güzel telefon =) nokia kötü yapmaz bilirsin + olarak testlerde ve alan arkadaşların söyledikleri
hoparlörlerinin laptop unkinden bile iyi oldu ve iphone nin dışarı çıkış sesi düşük biliosundur
hepsi ve daha fazlasi 5800 da war =)
-
O resimdeki herşey destekleniyor artık iphoneda ;)
-
turkcell den alacagina gel ben sana satayim ? turkcell den sozde garantili aldiginiz telefonlarin hic bi garantisi yok aslinda...
iyice arastir bi.
ayrica su yukaridaki resim i siddetle kiniyorum. cahilin birisi yapmis.
-
iphone normal almaya kalksanız 1300 ytl civarı diye biliyorum.
ancak iphone alma blackbary al daha iyi
iphone un sadece ekranı kırılsa telefon çöp oluyor ayrıca sürüm yükseldimi bilmiyorum
ama yükselmediyse üstteki özelliklerin hiçbirisi yok.
ödemede bi miktar para peşin kalan ise kotalı adsl gibi seçtiğin tarifeye göre değişiyor.
yani şöyle 106 lık bi paket vardı sanırım her ay bu parayı ödemek zorundasın
eğer sen ayda 106 tl lik konuşma yapıyorum diyorsan al bu parayı ödeyeceksin bari konuşmuş ol :)
-
Hocam kredi kartı ile aldıgında kartındaki limtine bloke koyuyo ve her ay taahhüt ettigin miktar kartından cekiliyo.Eğer cok konusmuyorsan küçük paketi tavsiye ederim.haftanın 2 günü bedava kampanyasına katılırsın birde.yada küçük paketten yararlanan aboenelrede 26 hazirana kadar 5000 dk hediye var aylık olarak ondanda yararlanırsın
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------turkcell den alacagina gel ben sana satayim ? turkcell den sozde garantili aldiginiz telefonlarin hic bi garantisi yok aslinda...
iyice arastir bi.
ayrica su yukaridaki resim i siddetle kiniyorum. cahilin birisi yapmis.
-----------------------------
Freak arkadasimizi o telefonlarin garantiyle hic bir ilgisi yok demis ama ben iphonu aldim ekraninida cizmistim bi ara bi sorun oldu donmaya basladi makineyi genpa etiler servise karsi odemeli yolladim bi gun sonra aradilar yazilim guncelledik isterseniz bunu isterseniz yenisini yollayalim dediler 2 gun sonrada yeni cihaz geldi sifir :Diphonlarda sorun ne olursa olsun cihazi acamadiklarindan dolayi tekrar yenisini yolluyorlar bilginizie
Hicbir garanti sorunu yok bende turkcellden aldim