Turkcell Kekleme Mesaji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Akşam saat 9 gibi turkcell hattima gelen Msj :

Degerli abonemiz Turkcell Merkezin 15/12/2009 Tarihinde Yilbaşina Özel başlatmiş oldugu cep çekilişi kampanyasi sonucunda hattiniz 20.000

TL para ödülü kazanmiştir.Bilgi ve işlem İçin 0534 425 04 74 Bu numarayi arayarak ögrenebilirsiniz.

Turkcell

Mesaj da gelen numarada ayni.Kendilerini akıllı sanan bi kaç dallama dir büyük ihtimalle ayni mesaj size gelirse tongaya düşmeyin...

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

bunu emniyete şikayet et agzlarına s.çarlar bu heriflerin.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Turkcelli aradim 2 dk önce yasal olarak yalnizca savcilik tarafindan kapatilabilir bu numara biz müdahale edemiyoruz açik hat oldukları için sürekli degişiyebiliyolar dedi.

Bumudur yani birileri milleti keklesin açik açik numara verelim gerekli işlemi yapsınlar diye biz müdahale edemiyoruz desinler ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

hacım emniyeti ara sen. hem gerekli işlemleri yapıyolar hemde millete bilgilendirme mesajları felan atıyolar. benm cebe emniyetten dikkat edin bunlara ve buunn gibileri bildirin gibi cok mesaj geldi. hani bende delil olsa ben kendim de arıcamda... bırakma peşlerini hacım :)

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

isteyen kisiye istedi kisiden msj atabilirim örnek

gelen msj da TURKCELL yada AYSE yada ASKIM yada AVEA yada her hangibi bir numara hepsini yazabilirim =)

pay to send =) 

geçen arkadasi kekledin yeni yila turkcell ile girin 2 yıl bedava konusun üstelik her ay 100sms bedava numarani tasi turkcell e diye 

altina da müsteri hizmetlerinin numarasini koydum :D asdadasda ehehehee 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

gelen msj da TURKCELL yada AYSE yada ASKIM yada AVEA yada her hangibi bir numara hepsini yazabilirim =)

pay to send =) 

geçen arkadasi kekledin yeni yila turkcell ile girin 2 yıl bedava konusun üstelik her ay 100sms bedava numarani tasi turkcell e diye 

iyimiş :)

imza mimza yok !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arayıp analarının bacılarının hatırlarını soraydın bi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

pay to send =) 

Nasıl yaptın Peki?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

pay to send =) 

Nasıl yaptın Peki?

Aynen nasıl yaptın anlatsana çok işime yarar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:

Turkcelli aradim 2 dk önce yasal olarak yalnizca savcilik tarafindan kapatilabilir bu numara biz müdahale edemiyoruz açik hat oldukları için sürekli degişiyebiliyolar dedi.

Bumudur yani birileri milleti keklesin açik açik numara verelim gerekli işlemi yapsınlar diye biz müdahale edemiyoruz desinler ?

kardes turkcelle guven olmaz sadece onda degıl otekı hatlarda oyle

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 10