Turkcell Kekleme Mesaji
-
Akşam saat 9 gibi turkcell hattima gelen Msj :
Degerli abonemiz Turkcell Merkezin 15/12/2009 Tarihinde Yilbaşina Özel başlatmiş oldugu cep çekilişi kampanyasi sonucunda hattiniz 20.000
TL para ödülü kazanmiştir.Bilgi ve işlem İçin 0534 425 04 74 Bu numarayi arayarak ögrenebilirsiniz.
Turkcell
Mesaj da gelen numarada ayni.Kendilerini akıllı sanan bi kaç dallama dir büyük ihtimalle ayni mesaj size gelirse tongaya düşmeyin...
-
bunu emniyete şikayet et agzlarına s.çarlar bu heriflerin.
-
Turkcelli aradim 2 dk önce yasal olarak yalnizca savcilik tarafindan kapatilabilir bu numara biz müdahale edemiyoruz açik hat oldukları için sürekli degişiyebiliyolar dedi.
Bumudur yani birileri milleti keklesin açik açik numara verelim gerekli işlemi yapsınlar diye biz müdahale edemiyoruz desinler ?
-
hacım emniyeti ara sen. hem gerekli işlemleri yapıyolar hemde millete bilgilendirme mesajları felan atıyolar. benm cebe emniyetten dikkat edin bunlara ve buunn gibileri bildirin gibi cok mesaj geldi. hani bende delil olsa ben kendim de arıcamda... bırakma peşlerini hacım :)
-
isteyen kisiye istedi kisiden msj atabilirim örnek
gelen msj da TURKCELL yada AYSE yada ASKIM yada AVEA yada her hangibi bir numara hepsini yazabilirim =)
pay to send =)
geçen arkadasi kekledin yeni yila turkcell ile girin 2 yıl bedava konusun üstelik her ay 100sms bedava numarani tasi turkcell e diye
altina da müsteri hizmetlerinin numarasini koydum :D asdadasda ehehehee
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
gelen msj da TURKCELL yada AYSE yada ASKIM yada AVEA yada her hangibi bir numara hepsini yazabilirim =)
pay to send =)
geçen arkadasi kekledin yeni yila turkcell ile girin 2 yıl bedava konusun üstelik her ay 100sms bedava numarani tasi turkcell e diye
iyimiş :) -
Arayıp analarının bacılarının hatırlarını soraydın bi,
-
PanxeR bunu yazdı:
pay to send =)
-----------------------------Nasıl yaptın Peki?
-
enes bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
pay to send =)
-----------------------------Nasıl yaptın Peki?
-----------------------------Aynen nasıl yaptın anlatsana çok işime yarar
-
bychaos bunu yazdı:
Turkcelli aradim 2 dk önce yasal olarak yalnizca savcilik tarafindan kapatilabilir bu numara biz müdahale edemiyoruz açik hat oldukları için sürekli degişiyebiliyolar dedi.
Bumudur yani birileri milleti keklesin açik açik numara verelim gerekli işlemi yapsınlar diye biz müdahale edemiyoruz desinler ?
-----------------------------kardes turkcelle guven olmaz sadece onda degıl otekı hatlarda oyle