Turkcell Kontörlü Hat Kapama Hakkında ?
-
Muridcanlar avedan geçme turkcell hattımı kapamak iştiyorum hat babamın üştüne suan -8 de . ne yapmam gerek Turkcell bayisine gitmek iştemiyorum . 9 ay hiçbirşey yapmazsam kapanıyor sanılım ? bana -8 için her hangi bir para talep ederlermi sonra yoksa direk kapatırlarmı ?
-
ben de 7 ay diye biliyorum ama operatorun sayfasında detaylı arama yapsan daha iyi olur.
-
imlegend bunu yazdı
ben de 7 ay diye biliyorum ama operatorun sayfasında detaylı arama yapsan daha iyi olur.
Araştırdımda 9 ay yazıyor sitelerde , online işlemlerde hat kapama var ama imza istiyorlar -
Simi kır at hiç bir şey olmaz..
-
darkroques61 bunu yazdı
Simi kır at hiç bir şey olmaz..
bende öle düşünüyorum sonra babama borç çıkarmasınlarda
-
Kontorlü hattan borç çıkmaz. Bence simi kırma. Yanında dursun. Kullanma. 9 ay sonra kendi kendine kapanır. Bakarsın 9 ay dolmadan fikrin değişir kullanmak istersin...
-
opusdei bunu yazdı
Kontorlü hattan borç çıkmaz. Bence simi kırma. Yanında dursun. Kullanma. 9 ay sonra kendi kendine kapanır. Bakarsın 9 ay dolmadan fikrin değişir kullanmak istersin...
anladım hocam . yok kırmayı düşünmüyorum en son 2 ay önce kontor yüklemiştim kalsın orda . bugünde avea hat çıkardım her yöne bu hatta kaç yıldır bende herkeste var rahatsız edende çok