Turkcell Modemde Avea Hattı Kullanma
-
Merhaba gençler. Sıkıntı şu turkcell modemim var avea hattı kullanmak istiyorum. İnternetten modemin kendi yazılımını indirdim, kurdum hattı gördü hatta içindeki mesajlarıda görebiliyorum ama bağlanamıyorum nasıl yapabilirim ??
-
.
-
programı aç modemi görsün sağ altta vın ın oluşturduğu çevirmeli bağlantıyı bul çevirme numarasını *99***3# yap sonra bağlan de ve numarayı değiştirim mi diye sorar onay ver tamamdır
-
olmadi
-
usbye hattı tak pcye tak vınna gir ayarlardan profil ayarları var ona gir yeni profil yazıyo profil adını gir modemi şeç ayarları aveaya uygun yap
-
Bildiğim kadarıyla Turkcell'i arayıp bi kod alıp sim kiliti kırıyordun.Yanlışta biliyor olabilirim :/
-
Ben bunun aynısını turkcel modemde vodofone hat kullanarak yaptım. yapman gereken aveanın sitesine giricen senin modeme en yakın driver ve programı ne varsa indirip kurucan ayarları zaten otomatik yapıyor çatır çatık kullanırsın. :)
-
profili zaten oluşturması gerekiyor avea için cihazın simlock suz olması lazım son olarak benim dediğimi yapmalı
-
Mobile Partner programını kullan..
-
Çözümü çok basitmiş mk.!! avea modeminin programı ile direk çalışıyor !! Yani yapılması gereken tek şey aveanın driverini indir-kur-çalıştır bitti!