Turkcell Netronda Çamura Yattı !
-
Ark. ben bundan yaklasık 3-4 ay önce Türkcellin düzenlediği Netronda verien ücretsiz web-tasarım,resim yada video düzenleme kurslarkndandan birini almaya hak kazandım.Netden yerimi ayırttım sonra Netron merkeze gidip üyeliğimi onaylatmam gerek dediler.Ertesi gün Netronun Altunizadeki merkezine gittim bana "Kampanya bitti" dediler.Tamam dedim eve geldim.Turkcellin sitesine baktım hala kampanyanın oldugu sayfa duruyor.Bu nasıl iş anlamadım.
Aradım müşteri hizmetlerini daha kampanyalarından habersiz müşteri temsilcileri bana "öle bir kampanya yok" dediler.Sonra tekrar aradım
Bunlar bu sefer de "var" dedi bir kere görüsürken konuyla ilgilili tel kapandı daha da aramadılar.Ben belki cok takip etmedim ama bir kere aradıgımda 20 dakika konustum müşteri temsilcisiyle ve hala sorunumu cözemedi.Sonradan da okulda aradıklarında tel koptu daha da görüsemedik :I
İşte olay bu.Güzel kurs bedavaya gitti :I
Konuyla ilgili link http://www.abonecell.com/gnctrkcll-liye-ucretsiz-bilgisayar-kursu/733
-
netronun musteri hizmetlerine ve muhasebe departmanina uyuz oluyom.
sanki yardimci olmak icin degil , zorluk cikarmak icin ordalar.
hic bulasmadigin iyi olmus hocam,bakma sen.
-
Netron'da, Bilge Adamda işi resmen ticarete döktüler artik. Özellikle Bilge Adam şeyinden sertifika ve ünvan uydurur oldular . Hiç alakası olmayan müfredatta yer almayan şeyleri bile sertifika olarak sunup milleti kekliyorlar.
-
ucuz etin yahnisi...
-
Zaten bende pek peşine düşmedim.Zaten gitseydim bile 8-11 arası seansa gidecektim :I