Turkcell Numara Tasima Sistemi Ucreti?
-
Oncelikle S.a. muridler. Bu yeni sistemle numarami degistirmeden turkcele gececem her ne kadar istemesemde. Uzulerek aveadan ayriliyorum cevremdeki herkesin turkcelli olmasi sebebiyle. Neyse simdi benim hattim daha iyiden de kavga cikar lafi uzatmiyayim. Bikac kisi bana 60 - 70 liradan bahsetti. Tabi o fiyata ben turkcele gececegime aveaya 500 kontör yuklerim. Google da da net bi sonuc bulamadim. Bende net fiyati bilen varsa ogrenmek istedim. Tbt den varsa bu sekilde Turkcele gecenler ki vardir fiyati ogrenebilir miyim? Simdiden tesekkurler.
-
para isteyeceklerini sanmam yav, üstüne para verirler hatta O.o
-
20-25 ytl gibi bi ücreti olabilir tahminimce ama emin değilim....
-
para almıyorlar annemle babam geçti hiç bir ücret ödemeden
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Eğer turkcell e borcun yoksa , artık onlarla görüşmene hiç gerek yok :) Hemen bir avea bayisine gidiyorsun , turkcell de bulunan hattimi sizin operatorünüze geçirmek
istiyorum diyorsun , ve onlar senin adına ücretsizce bütün işlemleri başlatıyorlar :) Hiç turkcelle yüz yüze gelmen veya uğraşman gerekmiyor ; ha bitek seni turkcell
den ararlar , efendim niye geçiyorsunuz memnuniyetsizliğiniz nedir , işte eğer isterseniz size özel kampanya verelim tarzı mesajlar veya aramalar işitebilirsin
en fazla :P
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 5