Turkcell One Kullanan Var Mı
-
Turkcell One ile Tüm Platformlar Tek Paket | Turkcell
Arkdaşalr az öcne aradılar . tarifeye ek 500 TL ile görseldeki uygulamaları kullanabiliyormuşum. Fakat sistemi tam anlatamadı. Buraya geçsem bverdikelri uygulamaları zaten kullanıyoırum ama fiyatı daha pahalıya geliyor . fakat benim için önemli olan şu ailemde bu üyelikleri kullandığı için araya başka bir şey girmemesi daha iyi olur eski usul aynı tvde netflix uygulaması üzerinden mi kullanacaklar yoksa tv plus içinde mi olacak bunu anlatamadı.
Kullanan varsa deneyimlerini öğrenmek isterim
-
patates bunu yazdı
Arkdaşalr az öcne aradılar . tarifeye ek 500 TL ile görseldeki uygulamaları kullanabiliyormuşum. Fakat sistemi tam anlatamadı. Buraya geçsem bverdikelri uygulamaları zaten kullanıyoırum ama fiyatı daha pahalıya geliyor . fakat benim için önemli olan şu ailemde bu üyelikleri kullandığı için araya başka bir şey girmemesi daha iyi olur eski usul aynı tvde netflix uygulaması üzerinden mi kullanacaklar yoksa tv plus içinde mi olacak bunu anlatamadı.
Geçenlerde benimde karşıma çıktı önemsemedim açıkçası. Baktım taahhüt var taahhütsüz var falan filan. Yine para ödeyeceğimiz birşey diye.. Hepsi bir paket mantıklı tasarruflu gibi görünüyor. Bilen kullanan varsa bi anlatsın iyi olur.
Bende youtube premium var mesela. Aile hesabı olduğu için buna geçmeyi düşünmedim. Şimdi onu iptal ettim diyelim, turkcell den aldım. Tüm cihazlarımda (tv, telefon, tablet, pc) kullanabiliyor muyum mesela ? Aile hesabı buna dahilmi ?
Netflix senede birkaç aylık abonelik alıp ne varsa izleyip bitirip iptal ediyorum. gerekli değil.
Hbo amazon prime kullanmadım. çok gerekli görmüyorum.
-
gremlin bunu yazdıpatates bunu yazdı
Geçenlerde benimde karşıma çıktı önemsemedim açıkçası. Baktım taahhüt var taahhütsüz var falan filan. Yine para ödeyeceğimiz birşey diye.. Hepsi bir paket mantıklı tasarruflu gibi görünüyor. Bilen kullanan varsa bi anlatsın iyi olur.
Bende youtube premium var mesela. Aile hesabı olduğu için buna geçmeyi düşünmedim. Şimdi onu iptal ettim diyelim, turkcell den aldım. Tüm cihazlarımda (tv, telefon, tablet, pc) kullanabiliyor muyum mesela ? Aile hesabı buna dahilmi ?
Netflix senede birkaç aylık abonelik alıp ne varsa izleyip bitirip iptal ediyorum. gerekli değil.
Hbo amazon prime kullanmadım. çok gerekli görmüyorum.
TV plus ben zaten kullanıyorum . HBO aytı uygulama oalrak değil tvplus uygulmasının içinde HBO içerikleri oluyor ayrı bir sekmede ok kullanışlı değil.
Telde pazarlamaya çalışan arkadaş evet aynı şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz dedi. Öyleyse sıkıntı yok. ama diğer türlü bir sürü uygulamayı aile ile ortak kullanıyorum . Onlara sistem değiştirtmek çok zorluyor artık . Öyleyse hiç girmeyeceğim bu işe
-
Sana bir link veya kod veriyorlar oraya girip Netflix, YouTube vs her ne ise işte onu premium olarak kullanıyorsun. Ödemeyi Turkcell'e yapıyorsun o senin yerine hallediyor. Bu sayede sene içerisinde gelecek zamlardan korunmuş oluyorsun. HBO içerikleri Turkcell TV+ altından izleniyor.
500 liralık temel star pakette Netflix 720p ve sadece tek bir cihazda izlenebiliyor. Standart Paket (Plus): Aynı anda 2 cihazda, Full HD (1080p) çözünürlükte izleme. Özel/Premium Paket (Premium): Aynı anda 4 cihazda, Ultra HD (4K) çözünürlükte izleme imkanı sunar. Paketler arasındaki tek ve en büyük fark Netflix zaten. Birde Lifebox depolama alanı değişiyor galiba fakat onuda kullanan yok zaten.