Turkcell Online İşlem Merkezi
-
Arkadaşlar turkcelin internetten yapılan online işlemleri hakında bilgisi olan var mı? Bilgisi derken mesela bir kontör transfer işlemi yapacam.. Ya da çalacam başkasının hattından .... Kontör transferinin limiti varmıdır... telefondan transfer yapınca limitli sanırım, ama internetten yapılan transferde de bu geçerlimidir? Birde bu kontör transferinin hukiki boyutu nedir? Çaldığımız hattan herhangi bir yasal işlem başlatılması mümkünmü...
yada daha önce bununla uğraşmış olanlar varsa bilgisini paylaşırsa yada önereceği bir şeyler varsa beklerim..
-
ben üni deyken yapıyodum gidiyodum cafeye bilgisayarlara keylog 3-5 saat sonra gel topla bi günde 425 kontor vurduğumu bilirim
numaranı kullanılmayan bi numaraya yönlendir bi hafta falan bekle yanlız çünkü mesajlar aramalar çok geliyo afedersiniz yanlışlıkla kontor yollamışım ulan gavat kontorumu geri gönder nası çaldın mahkemeye vericem falan bi sürü hikaye oluyo müşteri hizmetlerini arayanlar da oluyo ama bi bok olmuyo kafana takma ama aranılıp edilen küfürlere dayanabilirsen :D
bi keresinde kızın birinin 50 kontorune çöktüm napıyım kızda 60-70 kontor mu ne vardı kız yalvardı mesajda yawww geri göndermiştim :D