Turkcell Platinium Paketleri Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar, Turkcell'den cihaz aldığım için 3 yıllık taahütüm var. Cihazla birlikte fatura tutarım 200 Liraya yaklaşıyor. Çünkü şu an ki tarifemde 5 GB internet var ve yetmediğinden fatura yüksek geliyor. İncelediğim Turkcell Platinium paketlerinde 20-30 GB internet var. İşimi fazla fazla görecektir. Yine faturam 170-190 TL arasında olacaktır ama kullanımlarım bana yeterli olur. 

Şimdi öğrenmek istediğim bu platinium tarifelerinde ki püf noktalar nelerdir?

Durup  dururken Turkcell müşterisiyiz diye kazıklanmayalım.

Cevaplar için teşekkürler.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız taahhüt varken tarife değiştirirsen taahhüt iptal olur diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine yine bi sor ama hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hocam üst pakete geçebiliyordun en son ve tarife ücretin değişiyor cihaz bedel ücretleri aynı kalıyor. müşteri hizmetlerini arayaraköğrenebilirsin ne kadar gelceğini söylerler sana. Hattında 2 cihaz var ise cihaz ücretleri 1.si 40 , 2.si 60 tl ise cihaz ücretleri 100 olur değişmez tarife ücretinde geçeceğin tarifeye göre değişir. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Üstpakete sınırsız geçiş

altpakete 1 defaya mahsus geçiş

sözleşmen iptalolmaz

5 yıldır platinim bi bokunu görmedim

arada fırçalarsan senede 1 defa o ayki faturanı iptal ediyorlar öyle bişeyler

hertürlü mokoko anlayacağın 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

üst pakete geçişte sınır yok yılda 1 defa alt pakete geçiş yapabilirsin ( bir kontratın var ise tabiki )

platinium paketlerin diğer paketlerden farkı nedir ?

1. öncelikli müşteri temsilcisi , daha çabuk veya hızlı bağlanmaktan öte senin ihtiyacını daha iyi karşılayan bir müşteri temsilcisi olacak karşında bu nedir mesela ? kuzenimi yunan bir numara aradı yanlışlıkla geri aradık ancak önemli idi çünki yurtdışı acenta ile ilgili görüşmemiz lazımdı 5dk konuştu , sonra müşteri hizmetlerini aradım platinium yurt dışı numarası oldugunu fark etmeden geri aramışız dedim , bir seferliğine size ücretsiz yapalım dediler 60dklık paket verdiler ( 5dksı düştü paketten ) bir ay boyunca 55dk daha yurt dışını arayabilirsiniz dediler. He bu nedir , bir örnektir sıkıntı yaşadığınızda normal müşteri hizmetlerinin yapamadıgı kıyakları platinium ekibi yapabilir. 

2. gnctrkcell belki türkiyenin en fazla kampanyaya sahip oluşumu platinium bunun bir üstüne çıkarak bir çok yerde size hizmet etmektedir bedava sinema biledi ,bedava vale , anlaşmalı restoranlarda indirim , konserlerde indirim araba kiralamada indirim vb. 

3. ücretsiz havaş  , yurt dışından ücretsiz müşteri hizmetlerini arama ( bir problem yaşadığınızda çözmek için çok işe yarıyor ) kendnize ait başka bir hatta 2 gb tanımlayabilme.

4. platiniumlara özel 500GB ücretsiz depolama alanı cloud ( oldukça iyi ) ve aylık 10 GB bip + sınırsız turkcell müzik fizy paketi ( oldukça iyi ) ve 5 gb turkcell tv plus aboneliği. 

Tamam platinium paket fiyatları biraz daha yüksek ancak türkiyede hiç bir operatör bu kadar iyi hizmet vermiyor ve bu kadar ürün size sunmuyor.

5. ve tabiki yüksek internet ve konuşma paketleri.

Elinizdeki cihazın hakkını sonuna kadar verecekseniz 3-5 e bakmadan platinium kullanmanızı öneririm , ha dersiniz ki ben cloud kullanmam , online müzik dinlemem , her yerde wifi var mobil internet kullanmam telefonlada fazla görüşme yapmam o zaman gidin avea dan 19 tl ye paketler var bimcell var onları kullanın.

ha kendim şuan platinium muyum ? hayır değilim ancak 4g internet paketi hediyeleri temmuz ayında bitiyor şuan ayda 10gb kullanıyorum temmuzda bu 5 gb a düşecek yetmez ise geçebilirim ?

en avantajlı paketi önermek için senin kullanım geçmişini görmem lazım

buraya yazma kyerine 532 yi ara müşteri şikayeti de hemen bağlar , benim kullanımıma en uygun platinium paket hangisi diye sor söylerler.

bonus : Açıklama Turkcell Platinum Uygulaması ile Platinum ayrıcalıklarınızdan artık sadece siz değil, sevdikleriniz de yararlanabilir. Ayrıcalıklarınıza ait yararlanma haklarınızı Platinum Uygulaması üzerinden sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Nasıl Yararlanabilirim? Apple Store ve Google Play Store'dan Turkcell Platinum Uygulaması​'nı indirerek dilediğiniz ayrıcalığınızı tek dokunuşla paylaşabilirsiniz. Ayrıcalıklarınızı kurumsal ya da bireysel, faturalı veya faturasız farketmeden, tüm Turkcell kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz.​​​​

PanxeR tarafından 13/Haz/16 03:06 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yalnız taahhüt varken tarife değiştirirsen taahhüt iptal olur diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine yine bi sor ama hocam. 

Benim dediğim Turkcell'de olmuyormuş. Turkcell'e helal olsun kazık falan ama adamlar çözüm odaklı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@PanxeR başganın dediğini yaptım ve 532'yi aradım. Sesi çok çıtı pıtı bir ablaya bağladılar. Önceki kullanım ve faturalarımı inceledi. Platinium'a neden geçmek istediğimi sordu filan. Sonra da bana ''Efendim size uygun olan tarifemiz Elite2000 gibi gözüküyor'' dedi. Tarifeyi inceledim. İçeriği şu şekilde; 2000DK her yöne, 1000 veya 2000SMS (sms sayısını hatırlamıyorum) ve 30GB 4.5G hızında internet veriyor. 

Ayrıntısı için: http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-elit-2000-paketi- 

İnceledikten sonra bu tarifeye karar kıldım. Bi ay sonra da yeni cihaz alacağım. Durum bu. 

Saygılar ve sevgiler efenim.

Ayrıca PanxeR müride ayrıca teşekkürler...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 7
turkcell gsm platinium