Turkcell SMS Yönlendirme
-
Beyler merhaba, bu sms yönlendirmenin mantığı nedir tam olarak anlayamadım. Bir arkadaşa bir sms in gitmemesi gerekiyor, telefonuna da her türlü erişebiliyoruz. Bu sms gelmeden önce sms yönlendirme denen olayı yapsak, onun telefonu bana yönlendirsek telefonundan, gelecek sms direk bana mı gelir? Yoksa hem ona hem bana mı geliyor?
Olay nasıl bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba?
-
Selam bunu alırsanız mail adresine yada başka bür turkcell hattına yönlendirirsiniz. kendi hattına mesaj gelmez
http://www.turkcell.com.tr/servisler/sms-plus
SMS Engelleme özelliği ile istemediğiniz kişilerden ya da bilgilendirme almak istemediğiniz markalardan gelen SMS’leri engelleyebilir,
SMS Yönlendirme özelliği ile SMS'lerinizi yönlendirerek başka bir Turkcell hattından ya da e-posta adresinizden mesajlarınızı takip edebilir,
SMS Arşivleme özelliği ile SMS'lerinizi e-postanızda saklayabilir ve
SMS İmza özelliği ile mesajlarınız sizi yansıtsın diye mesajların sonuna imzanızı ekleyebilirsiniz
-
archair23 bunu yazdı
Selam bunu alırsanız mail adresine yada başka bür turkcell hattına yönlendirirsiniz. kendi hattına mesaj gelmez
http://www.turkcell.com.tr/servisler/sms-plus
SMS Engelleme özelliği ile istemediğiniz kişilerden ya da bilgilendirme almak istemediğiniz markalardan gelen SMS’leri engelleyebilir,
SMS Yönlendirme özelliği ile SMS'lerinizi yönlendirerek başka bir Turkcell hattından ya da e-posta adresinizden mesajlarınızı takip edebilir,
SMS Arşivleme özelliği ile SMS'lerinizi e-postanızda saklayabilir ve
SMS İmza özelliği ile mesajlarınız sizi yansıtsın diye mesajların sonuna imzanızı ekleyebilirsiniz
SMS engelleme neden aklıma gelmedi bilmiyorum o da var doğrusu. :)
1 günlük bişey biizm ki yapıp bir kaç saat sonra iptal edeceğiz, burda iptal ettiğiniz zaman ay sonuna kadar devam edip ay sonunda iptal olur diyor. Sanırım ücret bazın da öyle yani bunu yaparız iptal etsek te ay sonuna kadar sürerse büyük problem oluşturur. :)
-
sen alırsın iptal ettirrsin onu 30 gün boyunca istediğin zaman kullanırsın. Sadece dikkat etmen iptal edersen paketi iptal ediyorsun tekrar yenilenmemesi ücret yansımaması için. Sms engeleme yada yönelendirme aktif ettikten sonra başka numaraya filan onu kapatmayı unutursan smsler gelmez. yani kısacası birisi paket iptali diğeride servisi kapatıp açma
sen aldıktan msj engellemeyi başlat, işin bitince msj engellemeyi kapatıp, aylık yenilenmemesi içinde iptal ettir bu kadar hocam.
-
archair23 bunu yazdı
sen alırsın iptal ettirrsin onu 30 gün boyunca istediğin zaman kullanırsın. Sadece dikkat etmen iptal edersen paketi iptal ediyorsun tekrar yenilenmemesi ücret yansımaması için. Sms engeleme yada yönelendirme aktif ettikten sonra başka numaraya filan onu kapatmayı unutursan smsler gelmez. yani kısacası birisi paket iptali diğeride servisi kapatıp açma
sen aldıktan msj engellemeyi başlat, işin bitince msj engellemeyi kapatıp, aylık yenilenmemesi içinde iptal ettir bu kadar hocam.
Eyvallah hocam kralsın, şimdi bi deniyeyim pürüz olmazsa direk faaliyete geçireyim. :)
-
Telekinesis bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Eyvallah hocam kralsın, şimdi bi deniyeyim pürüz olmazsa direk faaliyete geçireyim. :)
Sıkıntı yaşamazsın, eski bir turkcell çalışanıydım her ayrıntısıma kadar bilirim servislerini
-
yönlendirmede hiçbir mesaj almaz hoca yalnız bankalar sonradan sıkıntı cıkarıyor bilgin olsun... sim kart değişti numaraya bloke koyduk lütfen banka ile iletişime geçiniz diye