folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turkcell Sorunum!Lutfen Yardım..

Turkcell Sorunum!Lutfen Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi

konu actım sılındımı noldu anlamadım ama kısaca belırtım.gece 3  ve bes cıvarında telefonm 1 -2 saat kadar mesgul oldugu soylendı.ve bunu ıkncı defadır yasıorum.bu konuda cok cıddı sıkıntılar cekıyorum.telefon samsung s5.nette arastırdım bıkac kısıde daaha var bu sorun.anlamadım bana yardımcı olursanız sevnrm.durumu ızah edemıyorm.turkcelden onlıne ıslemlere bakıyorum bısey yok bana gelmıs bır suru arama ve mesgulmus.yanı kafayı yeme noktasına geldm.ılk degıl bu yasadgm kendmıde ızah edemıyorum

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Acil yardım başlıkta kullanma istersen, bunuda silerler. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    Dişi

nasıl sılebılırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

telefon rahatsız etme modunda olabilir saatli de ayarlanıyor. yada olaki cia uygulaması kullanıyorsan ordanda engellemişsindir. en kötü hiç ayıkmıyorsan yedeklenecek ögelerini al wipe yap.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:) turkcell işte muridem benim de telefon çekmeyen yerlerde 'ulaşılamıyor' anonsuna düşeceği yerde 'turkcell e kayıtlı böyle bir numara yoktur' a düşüyor :)

Adamlar çözüm bulamadı :) tabi inandirana kadar da cok ugrastirdilar

Anti Envato
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hattını başka bi telefona tak.ordada aynı sorun olursa hattandır .olmazzsa telefondandır

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yanlışlıkla engelleme modu açık kalmış olabilir.

cia tarzı arayanı bul programları yüklü ise yanlışlıkla içinden yine numara engellemiş olaiblirsiniz

kontrol ediniz. 

genelde her müşterinin başına gelen hat ile alakasız basit şeyler. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Selam öncikle

seni tek bir numara aradığında mı meşgul çalıyormuş bunu bir öğren başka numara aradığındea yine meşgul mü ? Eğer başka numaralarda aradığında meşgul ise meşgul ses tonunu duymam lazım açıkcası çnkü farklı şekillerde olabiliyor. 

Hattına ait özel bir şifre vardır şifre yazıp 2222 den şifre alırsın o şifreyi başka kimseye verdin mi ? verdin ise yeni şifre alıp yeni şifre ile online işlemlere gir. yeni şifren aktif olsun.

Engelleme konusuna gelince 2 seçenek var hat üzerinden engelleme ve telefondan engelleme var. Hattın normal turkcell mi bilmiyorum ama ben platinumda çalıştım bu tür sorunlar çok olabiliyordu. Hattın iyi bir şekilde kontrol edilmesi gerek. Bunu müşteri temsilcisi ile görüşerek yaptırabilirsin. Müşteri hizmetlerini arayayarak tek tek kontrol ettir. Hattında aktif bir yönlentirme var mı meşgul olduğunda ulaşılamaz olduğunda filan bir numaraya yönlendirmiş olabilirsin yanlışlıkla yada başkası yapmış olabilir. Turkcell in kullandığğı özel ekranlar vardır bu ekranda engelleme bölümü var orayı kontrol ettir. Vas ekranları die bir bölümde bilmediğin bir üyelik başlamış olabilir. Bunlarda hiç bir sorun yok ise telefonun ayarlarını kontrol etmen gerekli. Bir sıkıntı yaşarsan pm at.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    Dişi

oncelıkle ılgın ıcın tskur ederm.yanı 2222 denedım musterı hızmetlerınıde aradım bır sıkntı yok dedı.ya karsımdakı benle kafa buluyo ya ben cok aptalım.10 dk da degıl.2 saat gıbı surec soz konusu.cok sacma bı durum ıcerısındeyım acıkcası.telefondamı problem var karsımdakımı keklıyo anlamadım gıttı bu olayı.bı ınsanın telefonu ıkı saat nasıl mesgul olur anlayabılmıs degılım hala

Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 9