Turkcell-Superonine Almak?
-
arkadaşlar 4 gündür eve geliyorlar yarın gelin diyorum en sonununda 1 aylık ücretsiz deneme kullanımı takiben 2 yıllık anlaşma imzaladık
işin içinde bi bit yeni oldugunu dusunuyorum ben acıkcası
20 gun sonra iptal ettirin hiçbirsey olmaz dedi eve gelen satış elemanları ama içinde kşku var 24ayX49tl çok para yapıyor
bilgisi olan varsa bi aydınlatabilir mi??
-
alakasız olacak ama
Dün ttnetten aradılar işte şukadar fatura ödüyorsunuz ee işte tahhüt verin şukadar ödeyim yok hayır dedim ama çok fatura ödüyorsunuz dedi bende belki ben kazıklanmayı seviyorum sanane dedim kapattım hala kapatırken ama eme diyodu kız :D
-
turkcell super online dan kastın fiberse bağlat hocam , ha deilse ADSL ise hepsi aynı bok aynı fiyat sen bilirsin tahaddütten uzak dur :)
-
hocam bi bit yeniği yok, hatta fazladan bit veriyorlar :D fiberse baglat. ama sözleşme imzalamışsın 20. günde iptal edemezsin bence. denemeyi kullanıp donecem desen ederdin. bu arada ben 2 ay 50 mbit kullandım :D
-
49 TL nin son kuruşuna kadar değiyor hocam meraklanma bir bit yeniği yok.
her ay kendileri arıyorlar bu arada bir sıkıntınız var mı diye, tt da sorunun olduğunda bile ilgilenen birini bulmak zor...
fiber forever..
-
hocam o sözleşme öle değil :D ilk bir ay deneme hakkın var memnun kalmadın fiberi atarsan sözleşme düşer sadece verdikleri modemi alır giderler... onun haricinde kalacam dersen 49 tl 24 ay sözleşmen başlar modem hediyedir. 3 ay sonra kapatman lazım olur modemi verir kurtulursun...
a.q. benim bölgemde de fiber var ben bağlatmak için arıyorum sikleyen yok seni de her gün rahatsız ediyolarmış böle işe ...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o sözleşme öle değil :D ilk bir ay deneme hakkın var memnun kalmadın fiberi atarsan sözleşme düşer sadece verdikleri modemi alır giderler... onun haricinde kalacam dersen 49 tl 24 ay sözleşmen başlar modem hediyedir. 3 ay sonra kapatman lazım olur modemi verir kurtulursun...
a.q. benim bölgemde de fiber var ben bağlatmak için arıyorum sikleyen yok seni de her gün rahatsız ediyolarmış böle işe ...
-----------------------------Senin bölgende de fiber varsa başvur hemen gelir bağlarlar merak etme onlar sizden daha hevesli size fiber verebilmek için
-
Kader utansın... buradada henüz yapım aşamasında bir kaç yıla ancak biter.
-
Teknik destektekilerin biraz gerizekalı ve iş bilmez olmaları dışında adsl hizmetleri bile daha kaliteli ve ucuz. Tavsiye ederim
-
süperonline fiberden bahsediyorum hacılar ilk ay deneme sürümü olan ay 50 mbit sonra 20 ye düşüyormuş. şimdi sorum su bir aksilik olmadan ben 20 .günde iptal ettirebilir miyim üst katla birlikte kullanacagız aslında o da yeni bağlattı
hergun kapımıza gelen kıza sen git biz üst katla kullanmak istiyorz da diy miyorum daha gelmesin diye deneme sürümünü kullanıp kapattıracagım işin aslı bu..
-
generous bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------Senin bölgende de fiber varsa başvur hemen gelir bağlarlar merak etme onlar sizden daha hevesli size fiber verebilmek için
-----------------------------apartmanda switch yok. switch takılması için apartmanın en az 8 daire olması gerekiyormuş bizde 22 daire var her şartı sağlıyoruz. burada satan elemanlara başvuruyorum müşteri hizmetlerini aricaksınız switch bağlatmak istediğinizi söyleyeceksiniz diyor dönüyorum müşteri hizmetlerini arıyorum elemanlar başvurnuzu aldık 48 saat içinde geri dönülecektir diyo ne arayan var ne soran 4 ayda bir başvuru sonlanmaz mı ya ki 4-5 kere de yeniledim başvuruyu :S