Turkcell Superonline Modem
-
Arkadaslar 25mb net vardi 50 ye cikartik.
ama test edince 15 20 yi gorup aradada kopmalar oluyordu. Aradik modem eskimis degistirelim dediler.
geldiler taktilar beyaz huwai mi ne oyle birsey test ettik. Evet 35 45 arasi goruyor. Wirles la baglantiflda laptopda filan hic sikinti yok. Fakat evde olan 3 cep telefonundada en ufak noktada cekim yapiyo. Modeme yakin olmak. Pc nin acik yada kapali olmasi durumu etkilemiyo. Ne yapmamiz lazim? Hizimiz 25mb ve eski modemde cok daha konforluyduk. Telden wifi olum oldu mobil veri cok daha hizli.
-
Hey siz bu konuya şimdi cevap vermezseniz ne olacakları size anlatayım.
meslea ben cep teleofnundan tualette otururken tbtye girip yorumlarınızı okuyup altına güzel şeyler yazamam.
wifiyi kaparsam mobil verilerim biter. mobil veri bitince spor salonunda spofy kullanamam. ve eğer fransızca rap müzik dinlemezsem barbellin altında kalabilirm
misal bakın bu adam fransızca rap dinlemediği için ne olmuş.
https://www.youtube.com/watch?v=fONATOznCXo
fransızca rrap
https://www.youtube.com/watch?v=oewRadlyrHo
bunu dinlese böyle olmazdı..
yarın öbür gün show tv de günler öncesinde aslnda uyarmıştı şeklinde haberimi görmek istemezsiniz.
gerçekten patates patates oldu demek istemezsiniz.
o yüzden hadi bilir arkdaşlar:)
-
Modem mhz ayarı var 20 ve 40 seçeneği olur. Onu sadece 20 yap. Yayın yaptığı kanal sayısınıda 5 yaparsan mıçarken rahat rahat bakarsın hocam buraya. :)
-
mkyb bunu yazdı
Modem mhz ayarı var 20 ve 40 seçeneği olur. Onu sadece 20 yap. Yayın yaptığı kanal sayısınıda 5 yaparsan mıçarken rahat rahat bakarsın hocam buraya. :)
genelde böyle şeyler için yüksek olan daha iyi değilmidir? :)
anlamadıımdan soruyoum. birşeylerden kısmıyoruz değilmi:)
şimdi denicem tualete gidicem. ve o halde don aşağıdayken üzülmek bana hiç yakışmıyor söyleyeyim
-
Bende öyle sanıyordumda, değilmiş ;
http://www.tahribat.com/Forum-Wireless-Modem-20-40-Mhz-Ayari-201150/
-
:) teşşekür deniyorum şimdi
-
Modeme reset atta kendine gelsin önce. :)
