Turkcell T10
-
müridler bi arkadaşım aracılığıyla turkcell t10 telefonunu 300 liraya almaya planlıyorum normal piyasa degerinin atında olması çok hoşuma gitti bide öğrenci olunca =) ben dokunmatik navigasyonlu wifili bişey istiyodum sizce bu telefon nasıldır kullananız yada bilgisi olan varmı almalımıyım yoksa farklı alternatifleremi yönelmeliyim ?
-
alma bence, dokunmatiği filan iyi değilmiş. birde ne olduğu belirsiz bir telefon değmez bence...
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------
alma bence, dokunmatiği filan iyi değilmiş. birde ne olduğu belirsiz bir telefon değmez bence...
----------------------------- -
o tarzda önerebileceğiniz telefon var mı ???
-
kullanan 2 arkadaşım var ve memnunlar. birkaç kez alıp kurcaladım. dokunmatiği orta sınıf samsung telefonlardan daha iyi. ayrıca en büyük artısı 3g ve wireless özelliğinin olması ve tabiki android işletim sistemine sahip. 300 liraya alınabilecek en iyi sıfır telefon şuan için.
-
vay bee biraz özel olacak ama buradan mı ogrencktk t10 alacagnı sadece mürit gibi :D nyse ben söyleyeym bizim evi bilirsin evdeki modemide daha kapatmadık hıc geldıgı gunden berı acık onun markası huawei yani t10 da bu marka wifi si güzel olabilir cunku modem ureten bir firma ama telefon diyince biraz dişini sıkmanı onerıp andriod li almanı onerırm ama illa alacam dıyorsan ne dıyeyım sen ıstersen alırsın
-
08:40'dan itibaren 10 saniye izle :)
-
csr288 bunu yazdı:
vay bee biraz özel olacak ama buradan mı ogrencktk t10 alacagnı sadece mürit gibi :D nyse ben söyleyeym bizim evi bilirsin evdeki modemide daha kapatmadık hıc geldıgı gunden berı acık onun markası huawei yani t10 da bu marka wifi si güzel olabilir cunku modem ureten bir firma ama telefon diyince biraz dişini sıkmanı onerıp andriod li almanı onerırm ama illa alacam dıyorsan ne dıyeyım sen ıstersen alırsın
-----------------------------bi uğrasam iyi olucak =D
-
nolanded bunu yazdı:
08:40'dan itibaren 10 saniye izle :)
http://www.youtube.com/watch?v=62bioKwKkcM
-----------------------------hocam harbiden çok güldümm hahahahhahahahahahhahahahah ibret alındı =D
-
Turkcell 24 ay taahhüt ile aylık 5 liraya veriyor telefonu.
5800'la kıyaslarsak fiyat ve android kullanması dışında artısı yok. Navigasyonu bi zike yaramaz.