Turkcell T20 Reset Sorunu (Yardım)
-
S.a sayın muridler acil yardıma ihtiyacım var.
elimde bir tane Turkcell T20 var telefon açılırken durmadan kendini resetliyor
sanırım güncelleme yaparken kendi sarjı bitmiş bana öyle söylendi
ben buna tekrar nasıl root atarım google de ve tahribatta aradım
ama hep tel acıkken yanı sorunsuzken yapılan rootlamalarla ılgılı sorunlar mevcut
bole sorunla karsılasıp telefonu rootlayabılen yada
nasıl olduğunu bilen biri yazarsa çok memnun olurum arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum saolun.
-
tek başına yapabileceğin bişey değil bu dostum bi telefoncuya göstersen .
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------tek başına yapabileceğin bişey değil bu dostum bi telefoncuya göstersen .
-----------------------------elektronik bi arızası yok ki hocam oda root atacak yöntemini bilsem bende atacağım
ama bilmiyorum işte araştırdım o kadar bi tane bu sorunu çözen dökümanda yok nette şuan.
-
Rom bul dostum kendine.Romu zipli haliyle hafıza kartına at. Sonra yeşil tuş+ power tuşu+ ses açma tusuna uzun bas bir ekran geliyor oradan önce format at sonrasında install zip from sdcard tarzı bir sey olması lazım ordan hafıza kartına attıgın romu sec kendisi yukluyor yuklenince reboot a tıklarsın menuden acıp kullanabilirsin duzgunce.
Bu benim Turkcell t10da kullandığım yontem yeni güzel rom buldukca değiştiriyorum o kadar basit bir işlem anlayacagın. ama T20 de ne kadar farklıdır bilmiyorum. Ve sorumluluk kabul etmiyorum :D -
cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------Rom bul dostum kendine.Romu zipli haliyle hafıza kartına at. Sonra yeşil tuş+ power tuşu+ ses açma tusuna uzun bas bir ekran geliyor oradan önce format at sonrasında install zip from sdcard tarzı bir sey olması lazım ordan hafıza kartına attıgın romu sec kendisi yukluyor yuklenince reboot a tıklarsın menuden acıp kullanabilirsin duzgunce.
Bu benim Turkcell t10da kullandığım yontem yeni güzel rom buldukca değiştiriyorum o kadar basit bir işlem anlayacagın. ama T20 de ne kadar farklıdır bilmiyorum. Ve sorumluluk kabul etmiyorum :D
-----------------------------saolun hocam hallettim siz yardımsever müridlerimin sayesinde ;)
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------Rom bul dostum kendine.Romu zipli haliyle hafıza kartına at. Sonra yeşil tuş+ power tuşu+ ses açma tusuna uzun bas bir ekran geliyor oradan önce format at sonrasında install zip from sdcard tarzı bir sey olması lazım ordan hafıza kartına attıgın romu sec kendisi yukluyor yuklenince reboot a tıklarsın menuden acıp kullanabilirsin duzgunce.
Bu benim Turkcell t10da kullandığım yontem yeni güzel rom buldukca değiştiriyorum o kadar basit bir işlem anlayacagın. ama T20 de ne kadar farklıdır bilmiyorum. Ve sorumluluk kabul etmiyorum :D
-----------------------------saolun hocam hallettim siz yardımsever müridlerimin sayesinde ;)
-----------------------------telefon brick olmuş gibi görünüyor. bunu göz önüne alırsak recovery menüsüne erişmesi mümkün olmayabilir. kaldı ki t20 de default olarak recovery menüsü bulunmuyor.
turkcell in sitesinden indireceğin güncelle paketini, yine turkcel in sitesinden edineceğin talimatlara göre hafıza kartından yükleyebilirsin.
eğer yükleme işlemi bu durumda da ilerlemiyor, proses in herhangi bi yerinde takılıyor ise telefonun brick olmuş ve jtag işlemi yapılması gerekiyor demektir.
o da her babayiğitin yiyeceği bok değil.
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------
Rica ederim :)