Turkcell Vınn 3G Data Hattı Kapanması / TİM De Çalışan
-
8-9 ay önce en son kontör yüklemiştim hatta. şimdi lazım oldu kapanmış hat. bunu nasıl tekrar açtırabilirim. biraz araştırdım 1 yıl içinde geri açılıyormuş sanırım. açtıran varmı hiç ? telefonla açıyorlar mı hattı?
yeni bi hat alayım dedim 40 hat parası bi 40 4gb lik paket parası etti 80 içinde 4 gb paketli modemlisini zatren 120 ye almıştım. astarı yüzünü geçecek nerdeyse bi hat.
yada aramızda t.i.m de çalışan varsa bi el atsa olaya çok memnun edecek beni :/
-
up
-
hattın kapandıysa numarayı bir yıl içinde geri alabilirsin. ama hattı açtırman için tim'e gidip sıfır hat alır gibi parasını tekrar ödeyerek açtırabilirsin
-
trooper bunu yazdı
hattın kapandıysa numarayı bir yıl içinde geri alabilirsin. ama hattı açtırman için tim'e gidip sıfır hat alır gibi parasını tekrar ödeyerek açtırabilirsin
hacı yeni hat için 40+ 40 da 4 gb lik paket için fiyat biçtiler aynı numarayı kullanmak istesem yine aynı bu parayımı vereceğim ?
yoksa ilk 40 ın içinde kontörde veriyor mu tim
-
sadece numarayı açtıracaksın. buda 36.5 TL gibi bir değer. üstüne fiyat alma hakları vardır. işlem ücreti gibisinden. yalnız hattında başka birşey olmayacak kontor dk vb.
not: herhangi bir tim çalışanı değilim. bilinçli tüketici de sadece
trooper tarafından 20/Ağu/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
geçen gün gittim yeni hat aldım.
gerizekalılığa bakarmısınız, eski hattı açtırmak 40 lira ynei hat 32 lira. sen sim kartı açmışsın, basmışsın işlemişsin kullanıma sunmuşsun kağıdı ıvırı zıvırı masrafını yapmışsın. aç işte arkadaş onu ucuza millet kullanmaya devam etsin. yeminle milli değerler böyle piç oluyor.
-
FOXXLY bunu yazdı
gerizekalılığa bakarmısınız, eski hattı açtırmak 40 lira ynei hat 32 lira. sen sim kartı açmışsın, basmışsın işlemişsin kullanıma sunmuşsun kağıdı ıvırı zıvırı masrafını yapmışsın. aç işte arkadaş onu ucuza millet kullanmaya devam etsin. yeminle milli değerler böyle piç oluyor.
Turkcell çakal firma.Biliyor o kapanan numaranın senin için önemli olduğunu, herkeste kayıtlı olduğunu fiyat o yüzden böylee kazık.
-
Citizen bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Turkcell çakal firma.Biliyor o kapanan numaranın senin için önemli olduğunu, herkeste kayıtlı olduğunu fiyat o yüzden böylee kazık.
türkselden tiksiniyorum amk yahu ama çekiyor işte lanet olsun aveadan vodafonedan daha iyi çekiyor.
vodafonea da ayrı kılım gerçi, neyse.