folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Turkcell Vınn 3G Data Hattı Kapanması / TİM De Çalışan

Turkcell Vınn 3G Data Hattı Kapanması / TİM De Çalışan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

8-9 ay önce en son kontör yüklemiştim hatta. şimdi lazım oldu kapanmış hat. bunu nasıl tekrar açtırabilirim. biraz araştırdım 1 yıl içinde geri açılıyormuş sanırım. açtıran varmı hiç ? telefonla açıyorlar mı hattı?

yeni bi hat alayım dedim 40 hat parası bi 40 4gb lik paket parası etti 80 içinde 4 gb paketli modemlisini zatren 120 ye almıştım. astarı yüzünü geçecek nerdeyse bi hat.

yada aramızda t.i.m de çalışan varsa bi el atsa olaya çok memnun edecek beni :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

hattın kapandıysa numarayı bir yıl içinde geri alabilirsin. ama hattı açtırman için tim'e gidip sıfır hat alır gibi parasını  tekrar ödeyerek açtırabilirsin

ZzZzZzZ...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

hattın kapandıysa numarayı bir yıl içinde geri alabilirsin. ama hattı açtırman için tim'e gidip sıfır hat alır gibi parasını  tekrar ödeyerek açtırabilirsin

hacı yeni hat için 40+ 40 da 4 gb lik paket için fiyat biçtiler aynı numarayı kullanmak istesem yine aynı bu parayımı vereceğim ?

yoksa ilk 40 ın içinde kontörde veriyor mu tim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

sadece numarayı açtıracaksın. buda 36.5 TL gibi bir değer. üstüne fiyat alma hakları vardır. işlem ücreti gibisinden. yalnız hattında başka birşey olmayacak kontor dk vb.

not: herhangi bir tim çalışanı değilim. bilinçli tüketici de sadece

trooper tarafından 20/Ağu/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

geçen gün gittim yeni hat aldım.

gerizekalılığa bakarmısınız, eski hattı açtırmak 40 lira ynei hat 32 lira. sen sim kartı açmışsın, basmışsın işlemişsin kullanıma sunmuşsun kağıdı ıvırı zıvırı masrafını yapmışsın. aç işte arkadaş onu ucuza millet kullanmaya devam etsin. yeminle milli değerler böyle piç oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

gerizekalılığa bakarmısınız, eski hattı açtırmak 40 lira ynei hat 32 lira. sen sim kartı açmışsın, basmışsın işlemişsin kullanıma sunmuşsun kağıdı ıvırı zıvırı masrafını yapmışsın. aç işte arkadaş onu ucuza millet kullanmaya devam etsin. yeminle milli değerler böyle piç oluyor.

Turkcell çakal firma.Biliyor o kapanan numaranın senin için önemli olduğunu, herkeste kayıtlı olduğunu fiyat o yüzden böylee kazık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

Turkcell çakal firma.Biliyor o kapanan numaranın senin için önemli olduğunu, herkeste kayıtlı olduğunu fiyat o yüzden böylee kazık.

türkselden tiksiniyorum amk yahu ama çekiyor işte lanet olsun aveadan vodafonedan daha iyi çekiyor.

vodafonea da ayrı kılım gerçi, neyse.

...said addicted.
Toplam Hit: 2414 Toplam Mesaj: 8