Türkcell Vınn Aldım Çalıştıramıyorum Acil Yardım
-
Hocalar türkcell vın aldım bugün.
Programı kurdum ne yaptıysam şu hatayı gideremedim 'uzaktan erişim bağlantı yöneticisi hizmetini zamanında başlatamadığı için,işlem tamamlanamadı lütfen bu işletimi yeniden deneyin'
diye bir hata çıkıyor ve programı çalıştıramıyorum
bana yardım edebilecek varmı ?
-
Kaldır VINN'a ait her şeyi. Sistemi yeniden başlat tekrar kur ve dene. Başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa orada da dene.
-
hocam hattı çıkar tekrar kapat ayrıca bu gibi durumlarda task managerdan Turkcell 3G VINN.exe yi öldürmen gerekiyor.
Yoksa bu tip sıkıntılar yaşayabiliyorsun..
-
hocalar denedim hepsini olmadı
-
kardeşim büyük ihtimal yapmışsındır ama driverı yükledinmi aletin
turkcellin programından bahsetmiyorum
bana bi kere avea vın gelmişti
programı kurdum ama sadece net limitter tarzı bişeymiş bu programı kurdugum klasörde driver 32 bit ve 64 bit vardı
bi bak bakalım sağa sola öyle birşey varmı
-
bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı gibi sorun nedeninden çalışmıyor galiba bunu nasıl düzeltiriz hocalar
-
Musterimhzmetlerini ara hoca
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Musterimhzmetlerini ara hoca
-----------------------------aradım hocam aradımda çok büyük seferberlik gösterdiler.denetim masasına girin programı kaldırın dediler kaldırdık ee sonra yeniden kurun dediler kurduk ee bizim yapabileceğimiz bu kadar servise gönderelim aleti diyorlar daha bugün aldım :D
-
olay günlüğü kapalıymış ondan bu kadar uğraştım.hocalar hangi profil ile bağlanıyoruz türkcell 3g statik ip türkcell 3g türkcell internet ?