folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Turkcell Vınn Windovs 7 64 Bitte Calismiyor

Turkcell Vınn Windovs 7 64 Bitte Calismiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

muritler zte mf667 model turkcell vinn aldim ne macos da calistirabildim ne win7 de.vindowsda bi ara calistirdim ama bilgisayari kapatinca yine gitti. bilgisayara da xp yuklemek istemiyorum yazik olacak alete var mi basina gelen bu is 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bende aynı model ttnet inki var, kırdım simkilidini turkcell takıp kullanıyorum. win 8 x64 var bende de bir problem yok.. Driverlarını kurman gerek. Cihazı taktığında otomatik olarak setup zımbırtısı gelmesi lazım.

edit: şimdi aklıma geldi, win 7 x64 de de denedim onda da çalışıyor

unbalanced tarafından 11/Eki/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam deli olcam win8 64 bitte deneyecem olursa onu yukleyecem ama bilgisayar macbook pro onu da becerebilirmiyim bilmiyorum

edit:an itibariyle çalıştı nedense

mataramasuko tarafından 11/Eki/13 19:30 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim de macbook pro hocam :)) çalıştıysa sorun yok o zaman

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

benim de macbook pro hocam :)) çalıştıysa sorun yok o zaman

sorunu vindows 7 de kesin olarak çözdüm hocam ama macosta nasıl olacak?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

macbook ta windows 8 kurulu hocam orda kullanıyorum. macbook için modemin kendi yazılımını kullanamzsın. at komutlarıyla çalışan bir macbook yazılımı bulup kullanmalısın + cihazın macOs driverini yüklemen gerek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

macbook ta windows 8 kurulu hocam orda kullanıyorum. macbook için modemin kendi yazılımını kullanamzsın. at komutlarıyla çalışan bir macbook yazılımı bulup kullanmalısın + cihazın macOs driverini yüklemen gerek

azimle sıçan mermeri delermiş :) şu an macostan yazıyorum ayarlatı yapabildim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Eğer para harcamayı göze alırsan turkcell multivıın al. 3g yi wi-fi yapıyor. Bilgisayarın wi-fisi olsun yeter. Küçük bir bataryasıda var. Yarım gün civarında elektrik olmadanda çalışıyor. Adsl modeme bağlanır gibi bağlanıyorsun. Telefondan küçük yarı taşınabilir birşey. Driver derdide yok. Tablet vb.dende bağlanabilirsin.
    Yada tp-linkin bir cihazı var. 3g yi bildiğin kablolu ağ yapıyor ama yavsiye etmem biraz yarı profesyonel işi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

driveri turkcellde veya verdikleri cd de değil huwaeinin modemi olsa gerek onların sitesinde ara hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Eğer para harcamayı göze alırsan turkcell multivıın al. 3g yi wi-fi yapıyor. Bilgisayarın wi-fisi olsun yeter. Küçük bir bataryasıda var. Yarım gün civarında elektrik olmadanda çalışıyor. Adsl modeme bağlanır gibi bağlanıyorsun. Telefondan küçük yarı taşınabilir birşey. Driver derdide yok. Tablet vb.dende bağlanabilirsin.
    Yada tp-linkin bir cihazı var. 3g yi bildiğin kablolu ağ yapıyor ama yavsiye etmem biraz yarı profesyonel işi.

biliyorum hocam da para veremem buna da vermedim zaten, sorunu da cozdum :)

Toplam Hit: 2619 Toplam Mesaj: 10