Turkcell Vınn Windovs 7 64 Bitte Calismiyor
-
muritler zte mf667 model turkcell vinn aldim ne macos da calistirabildim ne win7 de.vindowsda bi ara calistirdim ama bilgisayari kapatinca yine gitti. bilgisayara da xp yuklemek istemiyorum yazik olacak alete var mi basina gelen bu is
-
bende aynı model ttnet inki var, kırdım simkilidini turkcell takıp kullanıyorum. win 8 x64 var bende de bir problem yok.. Driverlarını kurman gerek. Cihazı taktığında otomatik olarak setup zımbırtısı gelmesi lazım.
edit: şimdi aklıma geldi, win 7 x64 de de denedim onda da çalışıyor
unbalanced tarafından 11/Eki/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam deli olcam win8 64 bitte deneyecem olursa onu yukleyecem ama bilgisayar macbook pro onu da becerebilirmiyim bilmiyorum
edit:an itibariyle çalıştı nedense
mataramasuko tarafından 11/Eki/13 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
benim de macbook pro hocam :)) çalıştıysa sorun yok o zaman
-
unbalanced bunu yazdı
benim de macbook pro hocam :)) çalıştıysa sorun yok o zaman
sorunu vindows 7 de kesin olarak çözdüm hocam ama macosta nasıl olacak?
-
macbook ta windows 8 kurulu hocam orda kullanıyorum. macbook için modemin kendi yazılımını kullanamzsın. at komutlarıyla çalışan bir macbook yazılımı bulup kullanmalısın + cihazın macOs driverini yüklemen gerek
-
unbalanced bunu yazdı
macbook ta windows 8 kurulu hocam orda kullanıyorum. macbook için modemin kendi yazılımını kullanamzsın. at komutlarıyla çalışan bir macbook yazılımı bulup kullanmalısın + cihazın macOs driverini yüklemen gerek
azimle sıçan mermeri delermiş :) şu an macostan yazıyorum ayarlatı yapabildim
-
Eğer para harcamayı göze alırsan turkcell multivıın al. 3g yi wi-fi yapıyor. Bilgisayarın wi-fisi olsun yeter. Küçük bir bataryasıda var. Yarım gün civarında elektrik olmadanda çalışıyor. Adsl modeme bağlanır gibi bağlanıyorsun. Telefondan küçük yarı taşınabilir birşey. Driver derdide yok. Tablet vb.dende bağlanabilirsin.
Yada tp-linkin bir cihazı var. 3g yi bildiğin kablolu ağ yapıyor ama yavsiye etmem biraz yarı profesyonel işi. -
driveri turkcellde veya verdikleri cd de değil huwaeinin modemi olsa gerek onların sitesinde ara hocam.
-
Olgunisik bunu yazdıEğer para harcamayı göze alırsan turkcell multivıın al. 3g yi wi-fi yapıyor. Bilgisayarın wi-fisi olsun yeter. Küçük bir bataryasıda var. Yarım gün civarında elektrik olmadanda çalışıyor. Adsl modeme bağlanır gibi bağlanıyorsun. Telefondan küçük yarı taşınabilir birşey. Driver derdide yok. Tablet vb.dende bağlanabilirsin.
Yada tp-linkin bir cihazı var. 3g yi bildiğin kablolu ağ yapıyor ama yavsiye etmem biraz yarı profesyonel işi.biliyorum hocam da para veremem buna da vermedim zaten, sorunu da cozdum :)