Turkcell Yukledigim Kontorum Gelmedi
-
sorun bendede olabilir arkadaslar mobilden operadan yazıyorum satır atlamiyo kusura bakmayin. akbank internet bankaciligindan 1 saat içinde hattima 15--25--20 tl yukledim ayrı ayrı arada yukledigim 25 tl gelmedi.akbanktan dekonta bakınca numaram şu sekilde cikiyo 0541xxx1516 acaba diyorum xxx olan kısmını mı yanlış girdim yuklerken ama int bankaciligindan gorulmuyo dekontta, akbanki aradım onlarda goremiyomus turkcelli aradım onlar 3 yükleme yapılmış ama 25 tl icin akbank ödeme onayı gelmemiş dedi operatör, iyide diğer iki yuklemem sorunsuz oldu da aradaki yuklemem niye olmadı anlamadım bakiyemden düştü Hepsi.nasil hallederim varmı çözümü olan
-
Sağlık olsun boşver arada olur böyle. Kontor sorguladın mı bari arada mesaj gelmiyordu 3-4 sene önce kontörlü kullandığım zamanlarda.
-
sağlık olsun olurmu hocam ya :) yok yanlış yazdiysam numarayi tamam da iç etmesinler paramızı simdi geldi zaten kontor konuyu mu gördüler acaba :)
-
aynı saat içinde 3 kere işlem gerçekleştirdiğin için banka kendince blokaj koymuştur kesin :B ama ortadaki işleme koymasının sebebi ilginç o da 20 tl üzeri olduğu için olabilir. Bazen de banka-turkcell arası sıkıntı oluyor özellikle pazartesileri :D gelmis kontorun zaten sıkıntı yok.
-
öyle bi sistem varmı bankada bilmiyorum ama bi.şüpheleri olsa sms atarlardi.Neyse konu dursun belki aynı şey başına gelir birinin
Toplam Hit: 636 Toplam Mesaj: 5