Turkcellden Mustafa Filmi Hakkında Duyuru
-
Bazı yayın organlarında Turkcell’in ‘Mustafa’ filmine sponsor olmamasıyla ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamakta ve kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir.
Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün dünya tarihinin en önemli liderlerinden biri olduğunu, hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtacak projeler bizi heyecanlandırdığından ‘Mustafa’ filminin sponsorluk önerisini değerlendirdik.
Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk’ün liderliğini, dehasını ve kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk’ün özel hayatına odaklanan bir film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik.
Gelecekte de, Ulu Önder Atatürk’ü dünyaya tanıtacak ve tarihin en önemli liderlerinden biri olduğunu vurgulayacak projeleri desteklemekten gurur duyacağız.
Kalbi Türkiye’ye hizmet için atan Turkcell ailesi olarak ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/kamuoyunaduyuru?banner=dig_20081029_kamuoyunaduyuru
-
Ben De Bir Kaç Yerde Okumuştum. FiLmi İzLemedim Ama Atatürkü Kötü Gösterdiği Tarzında eLeştiriLEr Vardı FiLme ...
-
Böyle 1 konu açılmıştı daha önce gibime geldi :/
-
izlemedim fakat turkcell i karalamaya başladıklarını biliyordum bu açıklama iyi olmuş...
-
götü tutuştu :)
-
ilk defa anlamadan dinlemeden yorum yaptigim icin pismanim.
filme gitmedim izlemedim ama izleyen ne kadar insan varsa film hakkinda olumsuz yorumlarini okudum.
bir tane evet guzeldi surasi guzeldi burasi guzeldi diyen duymadim okumadim.
Turkcell e o yazdigim elestiri mesajindan dolayi gercekten pisman oldum.
-
adamlar işi biliyo bende olsam sponsor olmazdım böyle bi filme..
-
Türksell kullanmasam da tebrik ettim.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ilk defa anlamadan dinlemeden yorum yaptigim icin pismanim.
filme gitmedim izlemedim ama izleyen ne kadar insan varsa film hakkinda olumsuz yorumlarini okudum.
bir tane evet guzeldi surasi guzeldi burasi guzeldi diyen duymadim okumadim.
Turkcell e o yazdigim elestiri mesajindan dolayi gercekten pisman oldum.
-----------------------------
bu düşüncelerinle daha çok pişmwan olursun hocam.duymayıp okumadıysan duy ve oku ozaman.
M.KEMAL ATATÜRK ün bilinmeyen veya göz ardı edilen özelliklerini kişiliğini ve karekterini ortaya koymaları çok hoş...
hoş değil diyebilmen için o filmi izlemen gerekir..
izlede öyle gel.