folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Turkcellden Vodafone'a Geçiş Hakkında Sorular

Turkcellden Vodafone'a Geçiş Hakkında Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

Beyler merhaba

Turkcelldenen firmadan çektiğimi bir ben bir allah bilir. Turkcell Mobil operatörlerin ttnetidir. Çekim problemi mi dersiniz. 3g hızının edge ile aynı oluşumu dersiniz yaşamadığım şey kalmadı taahhüt vardı bitiyo bu ay ve ben vodafone'a geçmek istiyorum. Geçmişken de cihaz almak istiyorum 

Red tarifilerindenbirini secersem puan vs olmadan telefon alabilir miyim? 

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hayır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Avea ya geçersen kredi kartini düzenli olarak ödüyorsan telefon alma hakkın alır normalde 6 ay faturalıda bulunman lazım.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Avea ya geçersen kredi kartini düzenli olarak ödüyorsan telefon alma hakkın alır normalde 6 ay faturalıda bulunman lazım.

Garanti ile avukatlık oldum :d

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bankayla avukatlık olduysan telefonu %90 unut derim. Banka puanınada bakıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Kardeşim ben Avea ya 34 Turkcell e 7 bin cayma bedeli ödeyerek vodafone a geçtim ama şirketin 2 yılı doldurduysa telefon alma hakkın doğuyor ve minimum 6 ay vodfone da olman gerekiyor. Sonra son 6 ay ödenmemiş faturan var mı yada hatların ödenmemiş faturadan dolayı kısıtlıya düştü mü buna bakıyorlar. 7000 i aradığında self servis 542 yi aradığında ücretli olarka müşteri temsilcisine bağlanabiliyosun değişik bir sistem. Ödenmemiş faturan olmasa bile hatların kapatılabiliyor... Tek fatura istiyosun yapamıyorlar... Hat dökümü istiyorsun gelmiyor falan. Al birini vur ötekine yani :)

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Vodafone Türkcell'den daha kötü hiç bulaşma. Turkcell içinde internet bile olmayan konuşma paketini 50 lira yapınca Vodafone'un cihazlı kampanyaları cazip gelmişti(cihaz ücreti+25 liraya 1gb internet, 500 dk ve 500sms vardı). Dakka bir gol bir hattı kontörlü olarak açmışlar. Faturalıya çevirmek için 2 ay uğraştım. Paketi ayarlatabildim ama hattı kontörlü olarak taşıdıkları için cihaz kampanyasından da yararlanamadım. Daha sonra kamu tarifesi için Avea'ya geçtim. Üstünden bir yıldan fazla zaman geçtikten sonra Vodafone'dan ödenmemiş faturanız bulunmaktadır mesajları gelmeye başladı. İlk ay siklemedim aramaya başladılar. Bakiye 30-40 lira bişeydi. Fatura istiyorum veremiyorlar, borcun detayını istiyorum göremiyorlar. En sonunda uğraşmaktan bıkıp ödedim.

Geçenlerde deli sikmiş olacakki vodefonenet'in süpernet kampanyasından faydalanayım dedim. Churn başvurusuna rağmen yeni devre tahsis etmişler. Aynı anda TTNET ve Vodafone'dan fatura gelince farkettim.

Elbette aldığımız bir hizmette sıkıntı çıkabilir, işler her zaman istediğimiz gibi yürümez ama Vodafone çok fazla hata yapıyor ve hatalara çözüm üretmekten acizler. Götünü yırtsan bir çıkar yolu yok.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 7
ttnet turkcell vodafone