Türkçemize Giren Yabancı Kelimeler Ne Zaman,Nasıl ?
-
Pizza,hamburger,hot dog,tost vb sözcükler dilimizde ne zamandan beri kullanılmaktadır?Bunlar Dilimize niçin ve Nasıl Girmiştir?
Yardımcı Olursanız Sevinirim
-
Bunları bilmem de ingilizce birçok kelime özenti, beyinsiz, kendinin bir bok olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yüzünden girdi. İngilizce kelime kullanan birini gördüğümde bildiğim tüm küfürleri ediyorum. Dün akşam da milli eğitim bakanı konuşuyordu redüksiyon falan birşeyler dedi fitil oldum. Onu milli eğitim bakanı yapanın ben ....
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Bunları bilmem de ingilizce birçok kelime özenti, beyinsiz, kendinin bir bok olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yüzünden girdi. İngilizce kelime kullanan birini gördüğümde bildiğim tüm küfürleri ediyorum. Dün akşam da milli eğitim bakanı konuşuyordu redüksiyon falan birşeyler dedi fitil oldum. Onu milli eğitim bakanı yapanın ben ....
-----------------------------bu konuda katılıyorum hocam Özenti yüzünden hep zaten...
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------+1