Turkix
-
Arkadaşlar belki çoğunuzun haberi vardır, çoktandır da nete de takılamıyorum 29 gün 20 saat olmuş tahribata girmeyeli. bu büyük bir üzüntülü haber. Haberinizin olduğunu şey de Türkix. Bir işletim sistemi mandrake tabanlı Cd boot olarak yazıyorsunuz. Sonra bilgisayarı Cd den başlatın. Çalıştırın manyak çalışıyor. Cd çekerken Botlu çekmek için neronun expres programını kullanmayın onla çektiğinizde çekmiyor. ben çok denedim 4 tane Plips marka cd boşuna gitti içim gidiyor valla.
Turkix'i İndirmek (alfabetik sıra)
- Bilgi Üniversitesi (HTTP)
- Bilgi Üniversitesi (FTP)
- Bilkent Üniversitesi (HTTP)
- Bilkent Üniversitesi (FTP)
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (FTP)
- LKD linux.org.tr (FTP)
- Sakarya Üniversitesi (FTP)
- Porto Riko Üniversitesi, Porto Riko, (HTTP)
- Porto Riko Üniversitesi, Porto Riko, (FTP)
- WebTrek, ABD (FTP)
İmge dosyasını nasıl CD'ye yazabilirim?
Turkix Torrent'leri (alfabetik sıra)
- Bilgi Üniversitesi (HTTP)
-
kullanan varsa görüşlerini yazarsa daha güzel olur
-
kullandım gerçekten mukkemel biraz müzik açarken sıkıntı yaşadım ama arkadaşlarda hiçbir sıkıntı yok.
-
Abi bi sene önceki konunu neden cıkartıyosunki hem zaten linkler yok cünkü taglar bozulmus galiba tahribatta.
-
pardus daha iyi turkix ten...gelecek var bide onuda gec iclerinde en iyisi pardus bizim elemanlarin yaptiklarindan...ama elin gavurunun ekipsiz tek 1 kisi ile yaptigi bizim tubitak in yaptigindan daha guzel olabiliyor...durup dusunmek gerek 5 aydir 1.1 i cikti haftaya yarin obursugun diye diye gecti adamlar gunde 3 saat calisiyor bide ..of ulan of...
Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 5