Türkiye Bayrağı Resimleri
-
-
Başlıkta sorun var galiba..
-
Senle alakası yokta hocam..zaten yasalara görede bu böyledir..bende hoşlanmıorm..Bayrağımızın bozulmaması gereken kalıplaşmış bi orjini vardır kanunende ..Ben bu tarz kalp içindeki .. kutu içindeki piramit içindeki vs. şekildeki bayrağa karşıyım .. zaten bunlarda göze hoş gelmiyor..
-
Bence çok hoşlar : )
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Başlık duzgun. Tek Türk devleti Türkiye degil. Bu yuzden Türk bayragı dedigin zaman genelleme yapmıs olursun ki bizim ortak bir bayragımız olmadıgına gore Türkiye bayragı denmesi gerekir.
-
başlığa falan takılmış deilim ama dünyanın neresine gidelirse gidilsin Türk bayrağı diyince akla tek bayrak gelir.
o da anayasada da geçtiği üzere Türk bayrağı'dır. gel gelelim başlık teorik olarak dorudur.
-
ellerine saglık guzel paylasım olmus biraderim.
bu arada Türk dendigi zaman dünyadaki herkesin aklına Türkiye Türkleri gelir. ;)
o yuzden bu dosyalara Türk bayragı denmesinde bi prob. yok bence
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Başlık duzgun. Tek Türk devleti Türkiye degil. Bu yuzden Türk bayragı dedigin zaman genelleme yapmıs olursun ki bizim ortak bir bayragımız olmadıgına gore Türkiye bayragı denmesi gerekir.
-----------------------------katılıyorum.. stihmata lütfen sözlerine dikkat et ...
Bu Arada Saol Paylaşım İçin .. İndireyim Bunlar Lasımdı Bana .. Slay Gösterisi Yapıcam :)