Türkiye Bilim Ve Teknolji Üssü Olacak
-
Türkiye bilim ve teknolji üssü olacak ama nasıl?
bu düzenle (yök,tübitak v.s.) nereye kadar gidilir? yoksa aynı yerde adım saymaya devam edermiyiz?
tübitakta çok çalışkan ve başarılı türk bilimadamlarıda var hatta bi ara metamalzemeden (dünyada eşi ve benzeri yok sadece türkiyede,ışığı çarpmadan bir manyetik yüzeyle geri iten malzeme ve bu sayede görğnmezlik elde edilecek ) görünmez yapan bir yüzey icat etmişler. ama nasıl oluyorsa türkiye bilimsel icatları bi türlü hayata geçiremiyo! kendini bu alanda hala geliştiremiyor! bilmiyom yoksa ben çok karamsarmıyım!!
-
Ne kadar iş olanağı var Türkiyede?sence neden bu insanlar gidip yurtdışında çalışıyolar?o bilimsel çalışmaları yapacak bütçe üniversitelerde,tübitak ta var mı?o olanaklar var mı?b.k at izi kalsın.imzadan bazı şeyleri anlıyor gibiyim gerçi ,
ama suç atmadan önce dikkat edin koşullara.yoksa ben de yökü sevdiğimden değil. -
bende imzama yazmayı düşünüyodum ama :D hande yenerin şarkısı için :D yola devam tavsiye ederim güzel şarkı.
-
imza?? insaf !!!!
bu size dokunuyosa değistiririm! ama yarın öbür gün başka isteklerde başlar ! yok efendim nie tektürkiye? nie tek vatan?sende onlardan filan falan!
siz en iyisi kimse görmeden silin gitsin konuyu! konu açanda belli ne de olsa!
-
:) yavrum benim forumda yeni heralde ne demek istediğimi anlamadı :) .
sizin istediğiniz tek vatan sözde tek vatan.sizin amacınız kürdistan ama sen ve senin gibiler farkında değil.
Ab destekler
abd destekler
masonlar seçimlerde arkandayız der
tlaabni barzani destekler,sonuçtan memnunuz,türkiye ve ırak için en iyis oldu der.
%46 küsur hepiniz hainsiniz! neyse... -
ben bişey demem hoca! dediğim gibi siyaseti icat edenin a.q. (kusura bakmayın) ona bakarsan akplilerde sana türk milletinin %50 sini salaklıkla suçlamanın ne anlama geldini sorar! bunun sonu yok! o öyle der bu böyleder! türkiyenin güzelim yılları heba olur! bi imzanın yaptına! böle olcanı bilseydim yazmazdım! ne diyim artık! canım sıkıldı zaten!
-
Bu ülkede aslında çok zeki mükemmel beyinli insanlar var ama destek yok para yok biraz destek para olsa neler neler olur bu ülkede olmayacak şey değil aslında
-
bu lafı o kadar cok duydukki artık her tonunu her harfini ezberledik ama icraat yok :D
-
holydemon katılıyorum destek olmadan olmuyor hiçbişey.