Türkiye De Bilgisayar Programcılarının Staj Yapabileceği Şirket Veya İş Yeri Vs Adresleri.
-
Arkadaşlar 2.Sınıf Bilgisayar Programcısıyım staj yeri ayarlamam gerekiyor hocalarla konuştum hiç bir fikir vermediler ve öneride de bulunmadılar.Sizin önerileriniz vardır diye düşünüyorum yada ayarlayabilirsenizde olur:-) bu arada memleket farketmez..
-
adana da oturuyorsan yazılımcının yanına gırdırrım eger kı naylon staj yapcaksan yardımcı olurum bızım dukkandan ayarlarım
-
bycomputer bunu yazdı:
-----------------------------
adana da oturuyorsan yazılımcının yanına gırdırrım eger kı naylon staj yapcaksan yardımcı olurum bızım dukkandan ayarlarım
-----------------------------usta adana da oturmuyorum ama kalacak yer bulurum arkadas var orda da naylon staj nedir anlamadım ?Biraz açıklarsan sevinirim.ilgin için teşekürler
-
Vegabond bunu yazdı:
bycomputer bunu yazdı:
-----------------------------usta adana da oturmuyorum ama kalacak yer bulurum arkadas var orda da naylon staj nedir anlamadım ?Biraz açıklarsan sevinirim.ilgin için teşekürler
-----------------------------naylon:stajını yapmış olarak görünüyorsun fakat gidip tatilini denizde yüzerek geçiriyorsun.Yakalanırsan stajın iptal olur.Ama yakalanan duymadım.
-
hacı staj yapıyormus gibi gosterıp ama işe felan gelmıyorsun
-
bycomputer bunu yazdı:
hacı staj yapıyormus gibi gosterıp ama işe felan gelmıyorsun
-----------------------------yok ustaya ne tatili ben işin peşindeyim önce iş sonra eğlencedir benim için..okulda bi bok öğrettikleri yok bare staj yaptıgımız yerde öğrenelim diyorum.yazılım şirketi hakkında biraz bilgi verebilirmisin yani benim yazılım üzerine gördüğüm dersler C#,PIC,ASP.net, bunlar..
-
hacı adana yaparım dıyorsan arkadsla konusurum yanında takılırsın ama para vermez pittidir ama işide ögretır
-
bycomputer bunu yazdı:
hacı adana yaparım dıyorsan arkadsla konusurum yanında takılırsın ama para vermez pittidir ama işide ögretır
-----------------------------Tamam usta aklımda bulunsun senin tel no varmı.detaylı görüşebilmek için?Pm atarsan :) tekrar teşekürler