folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiye De Bilgisayar Programcılarının Staj Yapabileceği Şirket Veya İş Yeri Vs Adresleri.

Türkiye De Bilgisayar Programcılarının Staj Yapabileceği Şirket Veya İş Yeri Vs Adresleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 2.Sınıf Bilgisayar Programcısıyım staj yeri ayarlamam gerekiyor hocalarla konuştum hiç bir fikir vermediler ve öneride de bulunmadılar.Sizin önerileriniz vardır diye düşünüyorum yada ayarlayabilirsenizde olur:-) bu arada memleket farketmez..

||DuRuYoRsAm SeBeBi VaR SuSuYoRsAm NeDeNi VaR hErKes RaHaT OlSuN hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!!|| -||Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.-||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bycomputer
    bycomputer's avatar
    Erkek

adana da oturuyorsan yazılımcının yanına gırdırrım eger kı naylon staj yapcaksan yardımcı olurum bızım dukkandan ayarlarım

bende adam olmaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

bycomputer bunu yazdı:
    -----------------------------

adana da oturuyorsan yazılımcının yanına gırdırrım eger kı naylon staj yapcaksan yardımcı olurum bızım dukkandan ayarlarım

usta adana da oturmuyorum ama kalacak yer bulurum arkadas var orda da naylon staj nedir anlamadım ?Biraz açıklarsan sevinirim.ilgin için teşekürler

||DuRuYoRsAm SeBeBi VaR SuSuYoRsAm NeDeNi VaR hErKes RaHaT OlSuN hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!!|| -||Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.-||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Vegabond bunu yazdı:

bycomputer bunu yazdı:

usta adana da oturmuyorum ama kalacak yer bulurum arkadas var orda da naylon staj nedir anlamadım ?Biraz açıklarsan sevinirim.ilgin için teşekürler

naylon:stajını yapmış olarak görünüyorsun fakat gidip tatilini denizde yüzerek geçiriyorsun.Yakalanırsan stajın iptal olur.Ama yakalanan duymadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bycomputer
    bycomputer's avatar
    Erkek

hacı staj yapıyormus gibi gosterıp ama işe felan gelmıyorsun

bende adam olmaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

bycomputer bunu yazdı:

hacı staj yapıyormus gibi gosterıp ama işe felan gelmıyorsun

yok ustaya ne tatili ben işin peşindeyim önce iş sonra eğlencedir benim için..okulda bi bok öğrettikleri yok bare staj yaptıgımız yerde öğrenelim diyorum.yazılım şirketi hakkında biraz bilgi verebilirmisin yani benim yazılım üzerine gördüğüm dersler C#,PIC,ASP.net, bunlar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bycomputer
    bycomputer's avatar
    Erkek

hacı adana yaparım dıyorsan arkadsla konusurum yanında takılırsın ama para vermez pittidir ama işide ögretır

bende adam olmaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

bycomputer bunu yazdı:

hacı adana yaparım dıyorsan arkadsla konusurum yanında takılırsın ama para vermez pittidir ama işide ögretır

Tamam usta aklımda bulunsun senin tel no varmı.detaylı görüşebilmek için?Pm atarsan :) tekrar teşekürler

Toplam Hit: 2082 Toplam Mesaj: 8