Türkiye E-Visa
-
selam hocalar,
Hindistandan bir iş arkadaşım, 1 haftalığıba ziyarete gelecek İstanbula. E-visa işlemini halletik ve aldık. Pasaport kontrolü girişin de, Nerede kalacaksın otel rezervasyonu göster vs gibi bir şey sorarlar mı ? İsterler mi ? Yada ben bir yazı yazayım bu adresde kalıcak vs gibilerinden yeter li olur mu ?
yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
Ransack tarafından 10/Oca/17 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
abi hiç kimse bir şey sormaz kapıda. Defalarca kez yabancı ziyaretçim oldu ve hiç sorun yaşamadım.
Türkiye'ye girişte Türklerin ve yabancıların girişleri farklı kapılardan oluyor. Yabancıları durdurup bekletseler o sıra bitmez.
Sen yine de içim rahat etmez dersen bi kağıda yazı yazıp altına cep telefonunu yaz. En olmadı ararlar seni ;)
-
girişte e visayı göstersin yeterli. bookingden rezervasyon yapsın yinede. lakin pasaport kontrolü şu ara çok sıkı.
-
E-visa alırken şengen vizesi yada avrupa ülkesi oturumunuda yazmıştır. Yanında pasaport ve e-visanın çıktısı olsun yeter. Bi de şengen vize yada oturumu varsa yanında olsun. Sıkıntı yok otel yada başka bişey sormuyorlar. Ayrıca yabancılarla Türklerin arasında ülkeye girişte en fazla 30 dakika oynuyor. Nerden biliyorsun dersen havalimanında çalışıyorum
osmaman tarafından 10/Oca/17 21:08 tarihinde düzenlenmiştir