folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Gündemini Burada Tartışalım Mı Arkadaslar... (Herkes Baksın..)

Türkiye Gündemini Burada Tartışalım Mı Arkadaslar... (Herkes Baksın..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Öncelikle reklam yapma veya yalaklık yapma gibi bir amacımın olmadığını söylemek isterim...Uzun süredir aklımızda olan bir porjeyi hayata geçirmeye kadar verdik..

Sitemiz gündemi birebir değerlendirme,fikir alışverişi yapma ve ülke yönetiminde serbest kürsü özgürlüğüyle fikir beyan etme özgürlüğünü amaçlamaktadır (Sanal olsada...)

İşte kısaca sitemizin analizi:
    ----------------------------
    Açıklama:

Merhaba,

Türkiye gündemi her geçen gün tırmanan bir performansda gelişmekde ve bu gelişme özellikle
    geleceğin emanetçileri Türk gençlerini çok yakından ilgilendirmektedir.Maalesef ülke yönetiminde
    aktif rol oynanayamamaktayız.Yapılan eksik yönetim takdikleri hakkında yorum yapma hakkımız 'Yasal' olsada,bir türlü birlik ve dayanışma ortamı
    yapamamaktayız.

Kısaca amacımız; ülkemizin her konuda eksikliklerini tartışmak,araştırmalarla tüm üyeleri ve Türk gençliğini bilinçlendirmek,fikirlerimizi sansürsüz dile getirmek
    'Sanal' ortamda yönetim ortamını yaratarak Türk gençlerinin ilgilerini ülke yönetimi ve gündemine yoğunlaştırmaktır...

SİTE AMACI :

* Öncelikli amaç Türk gençliğinin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde sanal olarakda olsa hak sahibi olmasını sağlamak,
    gençleri Türkiye gündemine bağlı tutarak bazı gerçekleri sansürsüz görmesini sağlamak...

* Türkiye'nin gündemine onlıne yorum yapmak...

* Herkesin fikir ve düşüncelerini net ortamında aynı veya zıt görüşlülere ileterek fikir
    alışverişi yapmayı sağlamak...

* 'Serbest Kürsü" bölümünde haftanın veya günün 'En Sıcak' gelişmesi hakkında sansürsüz görüş belirtmek...

* Site içerisinde sanal parti örgütlemeleriyle aynı fikirdekileri toplayarak bir nevi hükümet ortağı oluşturup
    koalisyon havası yaratmak...

* Şuanki hükümet ve muhalefet'in eksi ve artılarını sanal ortama taşımak...

* Seçilen editörlerimiz ile bir nevi sanal 'Köşe Yazısı' yaratarak gündemi yorumlarla değerlendirmek...

* "Dil,Din ve Irk ayrımı yapmamak" ilkesini ihlal etmeden,bir topluluk,kurum ve kuruluş hakkında olumlu ve eleştiri yapma özgürlüğü sağlamak...

* 'Siyaset Meydanı' havasında geceleri tartışma platformu oluşturmak...

SİTE KURALLARI:

* Kesinlikle küfür,onur kırıcı söz ve hakaret içeren dozlarda yorum yapmamak...

* Şahsi meseleleri siteye yansıtmamak,bunu tartışma konusu yapmamak...

* Bir şahıs veya kurum üzerine yoğunlaşarak,hakaret dozunda hedef alıcı yorumlar yapmamak...

* Görüş ve ideoloji ayrılığından dolayı,tarihsel önem taşıyan konuları tartışma konusuna taşıdıkdan sonra eleştiri dozunu onur kırıcı seviyelere taşımamak...

* TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) hakkında bir kaynağa dayanmadan olumsuz eleştirilerde bulunmamak...

Şimdilik bu kadar....

Herkesden muhakkak bir görüş,öneri bekliyorum...

Not: Site Joomla ya kurulacaktır,editörlük bölümü için yakın zamanda seçim yapılacaktır...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    David
    David's avatar
    Erkek

nesini tartisacan bu forumda kardesim tayyip in ses kaydini konu actim aninda silindi demek bu site yoneticileri apo ya sayin diyen sehitlere kelle diyen bir adami savunuyor.

tayyip i savunanlarin ta a.q  cw bile bu konuya daha iyi yaklasirdi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    git CW ye o zaman.
    burada kimsenin kimseyi savunduğu falan yok..Kimseye laf atma pişman olursun..!!
    -------------
    muridlere ağır ithamlarda bulunduğunuz için mesajınız editlenmiştir.görüşlerimizi saygı çerçevesinde belirtelim
    -yonetim-

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    David
    David's avatar
    Erkek
    ne olcam anten olay ortada konu neden silindi onun aciklamasini yapsin silen once.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    kardeşim amacım bir kişiye yüklenmek değil...

tek amacım var:

Türk Gençliğini az da olsa bilinçlendirmek ve ilgisini yoğunlaştırmak...Herkes koptu artık gündemden,dizi,tv programı,maç derken-satılan ülkemizin geleceğini "Geleceğimiz" bile siklemiyor...

Çok fena koyuyo bu bana...

Sizlerinde yardımını istedim,çünkü Tbt'nin duyarlılığını ben 2 yıldır biliyorum....

Bu açıklamalar tam oturmamış hali,hepinizden vurgulayarak söylüyorum "FİKİR BEKLİYORUM..."

Taşşağa vurmayın,bu ap ayrı bir site olacak...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

sor bakalım niye silinmiş bilip bilmeden atma tutma. bu forumda yöneticiler tayip ibnesini sevmez. boktan adamlar boktan tartışmalar yapacaklar diye silindi msjın büyük ihtimalle, bu forumda tayip şakşakcısıda mevcut unutma.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    demekki silincek biseyi varmıs ki silinmis konun...  birde laflarına dikkat etmeni isterim yani dead in dediği gibi cw ye git o zmn seni burda zorla tutmuyolarr  hadi  yolunaa .....

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

david öncelikle bu siteye yaptığın ithamlara dikkat et.bir tek sen milliyetçi deilsin.bu site de vatanını milletini seven yöneticiler tarafından yönetilmektedir.

şimdi güzel kardeşim sana öncelikle şunları sorucam...
    1-konu açarken forum kurallarını okudunmu ?
    2-konu açarken arama motorumuzu kullandınmı ?

bunları ben cevaplayayım.
    1-konu açarken forum kurallarını okumadığın bariz belli çünkü başlık tamamen forum kurallarına aykırı.
    bunu geçelim düzeltmiş olabilirsin sonradan

2-forum arama motorumuzu kullanmadığın bariz belli.çünkü açtığın konu zaten önceden açılmış ve tartışılmış bir konu.yaptığın paylaşımı orda yapıp tartışmaya ordan devam edebilirdin.

sen şimdi bunları yapmayıpda herhangi bir konuda bu siteye ağır ithamlar yapma hakkına sahip deilsin.sen üstüne düşeni yaptınmı önce bunu düşün
    ayrıca konun silinmedi çöpe taşındı.nie taşındığı da burda yazıyo.ama sen onu bulupta açıpta okuyupta anlıcak zekaya sahip bi insan deilsin.
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35453

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    sen bi su kuralları oku öle laf söle ....  ha bide arama diye buton da var bi zahmet ordada biraz kendini gelistir...konuda amacından sapmasın...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ya abi saptırmayın konuyu....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    David bunu yazdı:
    -----------------------------

nesini tartisacan bu forumda kardesim tayyip in ses kaydini konu actim aninda silindi demek bu site yoneticileri apo ya sayin diyen sehitlere kelle diyen bir adami savunuyor.

tayyip i savunanlarin ta a.q cw bile bu konuya daha iyi yaklasirdi.

-----------------------------

Kardes son günlerde forumda R. Tayip Erdogan üzerine cok konu acildigi icin silinmistir. Bikkinlik geldi herhalde.

Projeye gelince: Joomla kurarak ne kadar basarili olabilirsin bilemiyorum, hazir bir portal sonucta, aciklari olacaktir + millet hazir seyleri görüp üye olmuyorlar. cogu kisi. Eger php / asp biliyorsan, kendin kodla.

Tasarim konusunda yardimci olabilirim. 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
Toplam Hit: 1519 Toplam Mesaj: 11