Türkiye Haritası ( .Swf & .Fla )
-
Flash Türkiye haritası :
özellikleri :
öhm;
fareyi şehirlerin üzerine getirdiğinizde görsellik olaraktan şehir vurgulanıyor..tıkladığınızda ise şehir isimlerine göre aynı dizinde bir html sayfaya link verilmiş durumda
ornek: çoruma tıkladınız corum.html gibim..
ayrıca .fla sıda mevcuttur düzenleme yapabilirsiniz..bonus olarakta illerin isimleri ile cizilen güzel bir animanyon var..
enjoy :P

-
yalova niye yazmıyo :l
kaymakam yok artık burda vali var yaw
-
god bunu yazdı:
-----------------------------yalova niye yazmıyo :l
kaymakam yok artık burda vali var yaw
-----------------------------eski bi çalışma onuda sen ekle :)
-
sağol dostum bunu fla sı yoktu elimde. teşkrler
yeri gelmişken ben devamlı bu siteyi takip ediyorum yıllardır. bu konu üzerinden uzatılmasın bu söylediklerim ama seviye düşüyo sanki
bütün konular bu konu gibi olsa keşke. . . -
bu swf yi biri sitesine intro yapmıştı ve altına kendi sitesinin adını yazmıtı adam dava açmıştı böylebir naneler vardı bir ara okumuştum ama nereden okuuğumu unuttum
-
Ya şimdi konuyu baltalamak gibi olacak ama, il-ilçe-semt-köy-mahalle Güncel bi veritabanı olan var mı?
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Ya şimdi konuyu baltalamak gibi olacak ama, il-ilçe-semt-köy-mahalle Güncel bi veritabanı olan var mı?
-----------------------------il ve ilçe var işine yararsa göndereyim.
-
KURN44AZ bunu yazdı:
-----------------------------sağol dostum bunu fla sı yoktu elimde. teşkrler
yeri gelmişken ben devamlı bu siteyi takip ediyorum yıllardır. bu konu üzerinden uzatılmasın bu söylediklerim ama seviye düşüyo sanki
bütün konular bu konu gibi olsa keşke. . .
-----------------------------walla hocam kendi konumu baltalamış gibi olcam ama söylemedende edemiycem
bişey lazım oluyo konu açıyoz milletin facebook videolarından dolayı açtığımız konu bir çok mürid tarafından okunamıyo bile :)
anti-facebook
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle paylaşım için teşekkürler elinize sağlık.Bu haritada linklere tıklandığında yeni sayfada açılıyor bir türlü yapamadım.Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?