folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye İle Olan Sorun Ne ?

Türkiye İle Olan Sorun Ne ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

demin telefondan skyfire ile nete girim dedim sizin ülkenizden  ayın 1 inden  itibaren  giriş  yapılamaz üzgünüz uyarısı geldi.bazı yabancı klip siteleride yapıyor bunun nedeni nedir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

türkiyede bi sürü site engelli bu da eklenmiş engele işte. ne olcak bu türkiyedeki internetin hali bunu tartışmak lazım

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

can498

Engelleyen Türkiye değil. Engelleyen onlar...

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:
    -----------------------------

türkiyede bi sürü site engelli bu da eklenmiş engele işte. ne olcak bu türkiyedeki internetin hali bunu tartışmak lazım

-----------------------------

dur bi la :) sakin

@gokcan

skyfire türkiyeden kullanmak için sanırım bi dosyayı değiştiriyordun donanımhaberde denk gelmiştim

Sorunun buysa araştırim bulurum linki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Skyfire uzak masaüstü gibi çalışan bir tarayıcı. Flash destekli falan değil aslında. Flash destekli uzak tarayıcının ekran görüntüsünü anlık olarak alan ve gönderen bir uygulama. (Aslında teknik olarak da tam böyle değil ama en basit böyle anlatılır sanırım).  Bu sebeple diğer tarayıcılar gibi sadece yorumlayıcı değil. Her Skyfire kullanıcısının sunucularda trafik yaratması durumu var ki bu da bir masraf hiç kuşkusuz. E Türk milleti de sevdi cep telefonunda Flash uygulamalı sitelerin sorunsuz görüntülenmesini. Ancak iş satın almaya geldiğinde satın alan yok :). Sunucularının geleceği için Türkiye IP aralıklarını engellediler demek ki. Yani sebep ekonomik.

anlıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

brk'a sen probs u diyorsun hacı onu yaptım önceden ayın 1 inden itibaren Türkiye yasaklandı

buzukatak'a iyide zaten içinde reklam alan bir uygulama oyle boş sitelerin reklamıda yok sadece dünyadan haber bölümünde yönlendirdiği sayfa yeter ozaman sorun daha fazla para kazanmak..

ama bunun dışında video sitelerde var Türkiye engelli isimlerini hatırlayamadım

Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 6