Türkiyede Bilgisayar Sektörü, Fikirleriniz
-
arkadaşlar ben lise sona geçtim, önümüxzdeki sene öss ye gircem.
küçüklüğümden beri bilgisayarla ilgileniyorum, sizce türkiyede para
kazanılabilecek ne gibi bölümler var bilgisayar konusunda.
delphiden iyi anladığımı düşünüyorum, programcılık sektörü ne durumda türkiyede??
yada başka ne gibi bi iş yapılabilir aç kalmamak için?
fikirlerinizi bekliyorum..
-
hacı sana tek bişey söyleyim bizim ülkemizde kimin nekadar çok bilgisi olduğuna bakılmıyor a.q kimi tanıyor referansı kimdir ona bakılıyor.
ama eğer programcılıkda olayı aştım diyosan her türlü ekmek yersin....
-
internet cafe açan başımıza bilgisayarcı kesiliyor.
toptancılar çoğaldı, aracı firmalar çok, bankalar anlaşmaya yanaşıyor, eticaret portalı çok. Türkiyede bilgisayar donanım sektörü bence yemini yedi artık. Haksız mıyım bilmiyorum ama artık büyük devlerle oynamak o kdar kolay değil :) ...
-
ben tek bişi söyleycem .
eğer türkiyeye MSN ( em es en yada halkın dili iele Me Se Ne) olmasaydı türkiye bilgisyarı y,tnımaycaktı. bnece bugün
programcıyım diyen ve öle geçinenlr birttek chat ten bi kaç kuurş alıor. geriis hikaye
bence artık kuurdu :D
-
internet kafecilerin geleceği yok be hoca bence
-
ya beyler mesela ben iskenderunda oturuyorum, burda programcı olarak
iş bulma imkanım %0 ancak istanbul fln belki şansım vardır. hayat zor be gerçekten
-
kardeş eğer kendini programcılıkta iyi geliştirdiysen istanbulda yana yana programcı arıyo herifler.. .net falan kullanabilen en çok arananlar..
-
kariyer.net e gir bütün programcı arayanlar referans istiyo en az 2 yıllık.referrerin olmassa biraz zor iş bulursun :(
-
Delphi biliyorsan fazlasıyla yeter.Türkiye'de en fazla bakkala manava takip programı yazarsın.