Türkiyede Eğitim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Evet muridler büyük sorunlardan biri bunu birazcık tartışalım şimdi bi kaç yıla kadar puan sistemi çıktı liselerde efendim 65 aldın sonra 35 aldın topluyosun 2 ye bölüyosun vs.Kötülüğü ise 44 geldimi aynen çakıyosun 1i kaptın ama eskiden bölemiydi eskiden toplardın 3 le 1 i 2ye bölerdin böylece sınıfta kalma gibi bi iş olmazdı ben kalmadım ama kalanlar var.Ayrıca bu yazılı işleri ? yazılı oluyor 3.ünite asıl konu hoca diyor baştan başlıyor bu nedir amq ? yani böyle yapınca dahamı iyi oluyo yazılı günü nerden ne çıkcağını bilmiyosun ayrıca çok deli şekilde bilhassa düz lisede dersler çok ağır yani bir sürü salak salak gereksiz şeyler öğretiliyor yani böyle yapılınca Türkiye ilerimi gidiyor ? Sonuçlar ortada ÖSS ye giripte iyi alan ? yada Sınıfta kalma oranları gibi ? Öğretmenler artık insan nasıl kazandırırım diye bakmıyorda nasıl sınıfta bırakırım diye bakıyor ? Sınıfta kalmalardan dolayı ders zorluklarından sınıflar hat safhada kalabalık ! Öğretmenlerin içinde gerçek öğretmen olmayacak kişiler var sorunlu gidiyo kocasınla kavga eder notlardan hıncını öğrencilerden çıkarır.Yani Türkiyede derslerin daha hafif olması gerekmezmi insanları bu kadar sıkmaya ne gerek var ? Benim arkadaş Almanyadan geldi.Orda dediki 15 sayfadan yazılı olursun günde 1 saat çalışsan uzman oluyosun dedi Buraya geldim dedi 60 sayfadan yazılı var dedi hocalar içinden seçipte soru çıkarıyolar dedi yani bu nedir bu durum görülmüyormu veya ne yapmak isteniyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yaşım 30 u devirdi ve ben hala öğrenciyim. eğitim şart

ama türkiyedeki eğitim sisteminin  yanlış yönlerini düzeltmek  dahada şart.bu hükümet düzeltecek diye umuyorum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    eğitim sistemine tek yanıt oç ajdar :D makina mühendisi adam :F

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 779 Toplam Mesaj: 3