folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türkiyede Ki Forum Kullanıcı Sayısı (Soru)

Türkiyede Ki Forum Kullanıcı Sayısı (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

arkadaşlar Türkiyede kaç kişi forumlara giriyor forumların çeşitlere göre dağılımı nedir yurt dışında kaç kişi forumlara giriyor dağılımı nedir oyun forumlar teknoloji forumları vs...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bunun için forum istatistik bakanlığı kurmak lazım hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

internet kullanan çoğu kişi forum kavramından habersiz. gözlemim bu yönde.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

internet kullanan çoğu kişi forum kavramından habersiz. gözlemim bu yönde.

benim tahminime gore bilgisayar basina oturan 10 kisiden 7 si facebook msn Gibi A-sosyal sistemlerini kullaniyor .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

2006 damıyız la, ne forumu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

türkiyede az çok film oyun müzik indiren araştırmak için bakan pc yi az çok bilen herkes forumlara giriyor girmek zorunda çünkü canım ülkem sağolsun bir vatandaşta çıkıp ulan oyun mu ben dibine kadar sadece oyun atıcam siteye millete de her kıyağı yapıcam kolay indirilen link sunucam yapılabilecek gücü varsa direk serverdan paylaşıcam demiyor herkes bir forum kurup millet atsın diyor onun için nette yuakrda saydığım amaçlar  için nete giren her TÜRK vatandaşa ister istemez foruma giriyor %90 ı da laf olsun diye oluyor linki bilgiyi alıyor sonra formun adını bile unutuyor yani çok fazla forumu olan bir ülkede forum ruhundan yoksunuz 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Türkiyedeki her forumda üyeligim vardır zira "LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN" üye oluyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

türkiyede az çok film oyun müzik indiren araştırmak için bakan pc yi az çok bilen herkes forumlara giriyor girmek zorunda çünkü canım ülkem sağolsun bir vatandaşta çıkıp ulan oyun mu ben dibine kadar sadece oyun atıcam siteye millete de her kıyağı yapıcam kolay indirilen link sunucam yapılabilecek gücü varsa direk serverdan paylaşıcam demiyor herkes bir forum kurup millet atsın diyor onun için nette yuakrda saydığım amaçlar  için nete giren her TÜRK vatandaşa ister istemez foruma giriyor %90 ı da laf olsun diye oluyor linki bilgiyi alıyor sonra formun adını bile unutuyor yani çok fazla forumu olan bir ülkede forum ruhundan yoksunuz 

Adam giriyor da girdiği sistemin ne  olduğunu bilmiyor. Mesela bir akrabam var, bir konu hakkında araştırma yapacak, atıyorum ülser, çıkan forum linkine giriyor, yazıyı okuyor çıkıyor. Baktığı ortamın farkında değil adam yazıyı görüyor sadece.

Fatih tarafından 04/Eyl/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 677 Toplam Mesaj: 8