Türkiyede Ki Forum Kullanıcı Sayısı (Soru)
-
arkadaşlar Türkiyede kaç kişi forumlara giriyor forumların çeşitlere göre dağılımı nedir yurt dışında kaç kişi forumlara giriyor dağılımı nedir oyun forumlar teknoloji forumları vs...
-
bunun için forum istatistik bakanlığı kurmak lazım hocam
-
internet kullanan çoğu kişi forum kavramından habersiz. gözlemim bu yönde.
-
Fatih bunu yazdı
internet kullanan çoğu kişi forum kavramından habersiz. gözlemim bu yönde.
benim tahminime gore bilgisayar basina oturan 10 kisiden 7 si facebook msn Gibi A-sosyal sistemlerini kullaniyor .
-
2006 damıyız la, ne forumu
-
türkiyede az çok film oyun müzik indiren araştırmak için bakan pc yi az çok bilen herkes forumlara giriyor girmek zorunda çünkü canım ülkem sağolsun bir vatandaşta çıkıp ulan oyun mu ben dibine kadar sadece oyun atıcam siteye millete de her kıyağı yapıcam kolay indirilen link sunucam yapılabilecek gücü varsa direk serverdan paylaşıcam demiyor herkes bir forum kurup millet atsın diyor onun için nette yuakrda saydığım amaçlar için nete giren her TÜRK vatandaşa ister istemez foruma giriyor %90 ı da laf olsun diye oluyor linki bilgiyi alıyor sonra formun adını bile unutuyor yani çok fazla forumu olan bir ülkede forum ruhundan yoksunuz
-
Türkiyedeki her forumda üyeligim vardır zira "LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN" üye oluyorum.
-
asiminnesli bunu yazdı
türkiyede az çok film oyun müzik indiren araştırmak için bakan pc yi az çok bilen herkes forumlara giriyor girmek zorunda çünkü canım ülkem sağolsun bir vatandaşta çıkıp ulan oyun mu ben dibine kadar sadece oyun atıcam siteye millete de her kıyağı yapıcam kolay indirilen link sunucam yapılabilecek gücü varsa direk serverdan paylaşıcam demiyor herkes bir forum kurup millet atsın diyor onun için nette yuakrda saydığım amaçlar için nete giren her TÜRK vatandaşa ister istemez foruma giriyor %90 ı da laf olsun diye oluyor linki bilgiyi alıyor sonra formun adını bile unutuyor yani çok fazla forumu olan bir ülkede forum ruhundan yoksunuz
Adam giriyor da girdiği sistemin ne olduğunu bilmiyor. Mesela bir akrabam var, bir konu hakkında araştırma yapacak, atıyorum ülser, çıkan forum linkine giriyor, yazıyı okuyor çıkıyor. Baktığı ortamın farkında değil adam yazıyı görüyor sadece.
Fatih tarafından 04/Eyl/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir