Türkiye'de Tutan Web Sitelerini Dışarda Açmak
-
selamlar
dünmü neydi polonyada arkadaş var onla konuşuyoduk acıktım dedi yemeksepetinde söyle dedim burda öyle bişey yok dedi, benimde aklıma geldi
şimdi polonyada yemeksepeti ve kariyer.net in alternatifi yokmuş (bu aklıma ilk gelen ülke ve ilk gelen siteler)
biraz altyapıyla buralarda bu siteleri açmaya kalksak neler gerekir?
bilgiğim kadarıyla yemeksepeti rusya pazarına girmiş ufaktanda büyüyo bizde böyle bişey yapamazmıyız
-
burdaki bazı projelerde avrupadan çakma sermayesini ayarlarsanız niye tutmasın..
tabi işi bilmek te önemli -
tam doğru olmayabilir ama yemeksepeti ilk açıldığı zamanlar biz bunu insanlara kabul ettirmek için 1 sene kapı kapı dolaştık. 2 milyon dolara yakın para harcamıştık demişti. ama dediğim gibi nerden aklımda kalmışsa böle bişi kalmış yanlış da olabilir.
sırf bunları düşünerekten okulu çevreyi bırakıp iyi bir sermaye ile oraya gitmek lazım, polonyaya özel bi site açmakla hatta güzel reklam çalışmasıda yapmak yeterli olmıyacaktır.
-
şahsi düşüncem uğraşmaya değmez
-
belki polonyada ev ve işyerlerine servis kültürü yoktur ne biliyonuz :/
-
Kendi kendime dedim ki; polonya'nın nufusü ne kadarda yatırım yapılsın ?
38 M miş arkadaşlar.
-
bildiğime göre zaten yemeksepeti amerikada tutan sitenin aynı mantıkla burda açılmış hali.
nessaj tarafından 30/Eyl/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
solstice bunu yazdı
tam doğru olmayabilir ama yemeksepeti ilk açıldığı zamanlar biz bunu insanlara kabul ettirmek için 1 sene kapı kapı dolaştık. 2 milyon dolara yakın para harcamıştık demişti. ama dediğim gibi nerden aklımda kalmışsa böle bişi kalmış yanlış da olabilir.
sırf bunları düşünerekten okulu çevreyi bırakıp iyi bir sermaye ile oraya gitmek lazım, polonyaya özel bi site açmakla hatta güzel reklam çalışmasıda yapmak yeterli olmıyacaktır.
bide avrupalı insanların böyle bişeye daha sıcak bakıcağını düşünüyorum nedense
-
O polonyadaki arkadaş muridse bi zahmet özelden yollayıver :D