Turkiyedeki En Güvenilir Hosting Firması Hangisi
-
Türkiyedeki en güvenilir yada en güvenilirler hangi firmalar arkadaşlar.
reseller paketi alacağız kurumsal işler için sağlam güvenilir bir firma olmalı.
ben natrodan almayı düşünmekteyim
sizin tavsiyeleriniz olan daha guvenılır fırma var mı
-
smyrna ile çalışırım,güvenirim. çok uzun zamandır beni yarı yolda bırakmadı bırakıcagınıda düşünmüyorum. zaten nette kötü yorumda yoktur bu firma hakkında en azından ben denk gelmedim. ayrıca destek konusunda da oldukça iyidir.
-
kurumsal siteler için kullanacaksan paraya kıyacaksın. natro, ihs, net internet vb.
ozkula.com'dan reselim var benim. r10'dan ve wmaraci.com'dan araştırabilirsin.
-
https://www.vargonen.com
-
Şirketimizin de çalıştığı çok sağlam bir firma ama ücreti biraz pahalıdır,
-
zaten su anda tum sitelerim webadam ın resellerında bu aksamda sunucu bakımına gıttıler
şu sıralarda e ticaret uzerıne kurumsal ısler alıyoruz kurumsal firmaların web siteleri için kapanma gıbı bır durum olmamalı sıkıntıya dusurur bızı.
natro dusunuyorum.
symranın destek olayı cok ıyı bılıyorum
kucuk bır fırma ıle calısmayı dusunumuyorum
bu arada turkiye lokasyon mu olsun yurtdışı lokasyon mu olmalı
turkiyeye hizmet veren turk kullanıcılarına hitap eden siteler oldugu ıcın ben tr lokasyon olması gerektıgını dusunuyrum
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------smyrna ile çalışırım,güvenirim. çok uzun zamandır beni yarı yolda bırakmadı bırakıcagınıda düşünmüyorum. zaten nette kötü yorumda yoktur bu firma hakkında en azından ben denk gelmedim. ayrıca destek konusunda da oldukça iyidir.
-----------------------------smyrna güzelde güvenlik açıkları vardı bi ara mesaj atıp kapattırmıştım
ihs.com.tr
dhs.com.tr
bunlar iyidir ama çok tuzlular dhsnin merkezine gittim bu işi profesyonel olarak yapan insanlar
-
TR : kriweb.com
Yabancı : resellerzoom.com
-
Cankircayla gorus,kefilim