Türkiyedeki En Uygun / Güvenilir Domain Firması ?
-
Arkadaşlar merhaba. İsimtescil hesabımda 6-7 domain bulunmakta. Uzatayım dedim sürelerini. 19,46 Tl gibi bir fiyat çıktı..
ihs de daha ucuz sanırım. Bunun gibi hem uygun, hemde tam anlamıyla güvenebileceğim neresi var acaba ?
İsimtescilden oraya aktarmak istiyorum domainlerimi..
-
ben türk firmalarını güvenilir bulmuyorum fakat ihs, isimtescil'e göre daha güvenilirdir.
-
IHS hocam. ICANN onaylı türk firmalarından zaten. Ayrıca sistemleride çok iyi çalışıyor. Tavsiye ederim.
-
Hem IHS hemde İsimtescil kullanan birisi olarak söylüyorum. Eskiden sıkıntı çıkartırlardı ancak şuan gerçekten adam gibi hizmet alıyorum. Destek personelleri artık daha bilgili ve insancıl :D Kadriye sanırım işi bıraktı :D Evlendi sanırım kadın artık üstüne gitmiyoruz :D
Onun dışında fiyat olarak İsimtescilde KKTC üzerinden faturalandırma yaparsan Kdv az olduğundan fiyat düşük oluyor biraz daha. Kredi kartı ile ödemede komisyon var ufak bir meblağ. IHS de indirim yaptık vuhuuuvvvvv diye orda burda paylaşıyorlar indirim oranı 1 lira :D Zikerler yaptığınız indirimi derim bende böyle duruma :D Yönetim kolaylığı vs olarak isimtescili anlatmaya gerek yok sen kullanıyorsun.
Ben puanlandırma yaparsam IHS 5/10 , İsimtescil 6/10. Aralarında kalite olarak pek fark görmüyorum. İkiside ICANN onaylı zaten. Bazen transfer yapıldığında firmalar daha uygun fiyat veriyorlar o dönemlerde yapman daha mantıklı. Ben bi ara indirimi yakalamıştım. Tüm domainlerimi transfer ettim. Sonra isimtescile geri aldım :D Böylelikle 1.5 yıl fiyatına 2 yıl uzattım sürelerini :D
-
Hocam fiyat olarak natro daha ucuz şuan hem zaten en köklü firmalardan Türkiye'de ki
-
godaddy den natroya taşındım hocam... düşün yani:)
-
IHS hocam kaç yıldır kullanıyorum onu bile hatırlamıyorum 10 larca domainim var bir sıkıntı yaşamadım. ve yukardaki arkadaş natro demişte IHS'nin verdiği ticket desteği hiçbir yerde yok... hem yarın hosting vds falan alırsın onuda ihs den temin edebilirsin ki tüm destekler tamemen ücretsizdir öyle natro gibi aylık 1 ticket a 30$ para istemezler natronun ücretli / ücretsiz desteği 0..