Türkiyedeki Enstitülerin Tam Listesi
-
bilen bilir bu enstitülerde güzel programlar oluyor hatta bazı enstitüler lisans programı bile açabiliyor üniversite gibi yani eğitimleri gerçekten iyi, ancak bunları doğrudan bilmek gerekiyor yani bir türlü bütün enstitülerin tam listesini bulamadm birtane site var aslında bölüm bölüm bile ayrmış ancak liste güncel değil ve linkler çalışmıyor bu yüzden birde tahribata ulaşayım dedim.
Şimdi üniversiteye bağlı oldumu enstitü olmadımıa raştırma merkezi oluyor(yani tam olarak değilde yaın) türkiyedeki büyün enstitü ve araştırma merkezlerinin listesini nereden bulabiliriz? Mümkünse bölüm bölüm sıralanmışı :)
Artı oalrak dünyadaki büyük enstitülerin listesi varmıdır mesela ilk 500 üni gibi ilk 100 enstitü yada 500 enstitü tarzI?
Fikri olan, kaynında gören, sorusu olan herkes yazabilir görüş ve önerileriniz açığım
-
Gyte vardı üniversite yaptılar. Şimdi bildiğim kadarıyla İyte var. Lisans eğitimi de veriyor.
-
enstitünün anlamını gercek anlamda tam olarak bilmediğini düşünüyorum. Sen ne amaçla soruyorsun onu yazarsan bılen bılmeyen yazar konuna .
Enstitüler araştırma amaçlı kurulan üniversite ya da bakanlık yada bunyesındekı kurumlara bağlı olarak araştırma faaliyetlerini yürüten araştırma merkezleri diyebiliriz.
Lisans egıtımı vermez bır enstıtu. Akademik anlamda yüksek lisans eğitimi veren kurumlardır(Üniversite Enstitülerinden Bahsediyorum).
Mesela iyte demişssiniz iyte hatırladıgım kadarıyla alsanckta yukseklısans egıtımı verıyordu Lısans degıl sonra lısans vs aldılar adı enstıtu olarak kaldı.
Unıversıtelerde sosyal bılımler enstıtusu var mesela Buralar yukseklısans ogrencısı yetıstırıyorlar.
sağlık bilimleri enstitüsü
türkad enstütüsü
veteriner kontrol enstitüsü vs vs .
deniz araştırmaları enstitüsü
su urunlerı arastırma enstıtusu gıbı zılyonda tane de enstitü var.
Se
-
hipokondriyak bunu yazdı
enstitünün anlamını gercek anlamda tam olarak bilmediğini düşünüyorum. Sen ne amaçla soruyorsun onu yazarsan bılen bılmeyen yazar konuna .
Enstitüler araştırma amaçlı kurulan üniversite ya da bakanlık yada bunyesındekı kurumlara bağlı olarak araştırma faaliyetlerini yürüten araştırma merkezleri diyebiliriz.
Lisans egıtımı vermez bır enstıtu. Akademik anlamda yüksek lisans eğitimi veren kurumlardır(Üniversite Enstitülerinden Bahsediyorum).
Mesela iyte demişssiniz iyte hatırladıgım kadarıyla alsanckta yukseklısans egıtımı verıyordu Lısans degıl sonra lısans vs aldılar adı enstıtu olarak kaldı.
Unıversıtelerde sosyal bılımler enstıtusu var mesela Buralar yukseklısans ogrencısı yetıstırıyorlar.
sağlık bilimleri enstitüsü
türkad enstütüsü
veteriner kontrol enstitüsü vs vs .
deniz araştırmaları enstitüsü
su urunlerı arastırma enstıtusu gıbı zılyonda tane de enstitü var.
Se
İşte banada o enstitülerin bir listesi lazım, bunları tek bir pencereden göremezmiyiz? sonuçta devlete bağlılar biryerlerde listleri yokmudur?
-
Tarim koy isleri tubitak ve sanayi bakanligi ile saglik bakanligi ve tum universitelerin sitesinden toplarsin
hipokondriyak tarafından 21/Oca/15 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdı
Tarim koy isleri tubitak ve sanayi bakanligi ile saglik bakanligi ve tum universitelerin sitesinden toplarsin
Teşekkürler, peki bu üniversitelerin başarı sırası felan oluyor dünya genelinde, enstitüler içinde böyle bir tablo bulmak mümkün mü? fen alanındaki enstitüler için sadece
-
erebos bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Teşekkürler, peki bu üniversitelerin başarı sırası felan oluyor dünya genelinde, enstitüler içinde böyle bir tablo bulmak mümkün mü? fen alanındaki enstitüler için sadece
hoca sen necısın ne amaclı soruyorsun detay ver . нфквшьсш щдфншть
-
hipokondriyak bunu yazdıerebos bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
hoca sen necısın ne amaclı soruyorsun detay ver . нфквшьсш щдфншть
Genetik okuyorum enstitülerle alakalı bir araştırma yapmam yani daha doğrusu bir araştırma yapmam lazım ve doğabilimleri alanındaki enstitülere ihtiyacım var
erebos tarafından 22/Oca/15 15:44 tarihinde düzenlenmiştir