Türkiye'deki Öğretmenlerin Listesine Nasıl Ulaşırım
-
Arkadaşlar güzel bir İnternet sitesi projem var.Ama bana Türkiyede görev yapan öğretmenlerin listesi gerekiyor.Yani bunları sürekli alabilmemin bir yolu varmıdır ? Bir öğretmen arkadaşıma sordum imkansız dedi.İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum.Atıyorum Milli eğitim bakanlığına yazsam, projemi anlatsam bu listeyi bana verirler ?
-
CyberAngel bunu yazdı
Arkadaşlar güzel bir İnternet sitesi projem var.Ama bana Türkiyede görev yapan öğretmenlerin listesi gerekiyor.Yani bunları sürekli alabilmemin bir yolu varmıdır ? Bir öğretmen arkadaşıma sordum imkansız dedi.İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum.Atıyorum Milli eğitim bakanlığına yazsam, projemi anlatsam bu listeyi bana verirler ?
bence listeyi vermezler. bunu okul okul araştırarak bulabilirsin ama çok vaktini alır. belki meb şubelerinde bazı listeler bulunabilir. onları birleştirebilirsin...
-
RockZs bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
bence listeyi vermezler. bunu okul okul araştırarak bulabilirsin ama çok vaktini alır. belki meb şubelerinde bazı listeler bulunabilir. onları birleştirebilirsin...
Okul okul araştırmaya vaktim olmadığı gibi, bu listenin güncellenmesi için bu şekilde olmaz.Görev yeri değişen öğretmenleri takip edemem o zaman.
-
bilim ve teknoloji bakanlığına e-mail at ,projeni anlat destek çıkarlar umarım
-
milli eğitimde tanıdığın varsa kolay.
Misal dershaneler ilçe milli eğitimden o bölgedeki tüm öğrencilerin bilgilerini alıp, kayıt döneminde velileri sürekli rahatsız eder.