folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye'deki Öğretmenlerin Listesine Nasıl Ulaşırım

Türkiye'deki Öğretmenlerin Listesine Nasıl Ulaşırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar güzel bir İnternet sitesi projem var.Ama bana Türkiyede görev yapan öğretmenlerin listesi gerekiyor.Yani bunları sürekli alabilmemin bir yolu varmıdır ? Bir öğretmen arkadaşıma sordum imkansız dedi.İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum.Atıyorum Milli eğitim bakanlığına yazsam, projemi anlatsam bu listeyi bana verirler ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Arkadaşlar güzel bir İnternet sitesi projem var.Ama bana Türkiyede görev yapan öğretmenlerin listesi gerekiyor.Yani bunları sürekli alabilmemin bir yolu varmıdır ? Bir öğretmen arkadaşıma sordum imkansız dedi.İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum.Atıyorum Milli eğitim bakanlığına yazsam, projemi anlatsam bu listeyi bana verirler ? 

bence listeyi vermezler. bunu okul okul araştırarak bulabilirsin ama çok vaktini alır. belki meb şubelerinde bazı listeler bulunabilir. onları birleştirebilirsin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

bence listeyi vermezler. bunu okul okul araştırarak bulabilirsin ama çok vaktini alır. belki meb şubelerinde bazı listeler bulunabilir. onları birleştirebilirsin...

Okul okul araştırmaya vaktim olmadığı gibi, bu listenin güncellenmesi için bu şekilde olmaz.Görev yeri değişen öğretmenleri takip edemem o zaman.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bilim ve teknoloji bakanlığına e-mail at ,projeni anlat destek çıkarlar umarım

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

milli eğitimde tanıdığın varsa kolay.

Misal dershaneler ilçe milli eğitimden o bölgedeki tüm öğrencilerin bilgilerini alıp, kayıt döneminde velileri sürekli rahatsız eder.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1720 Toplam Mesaj: 5