Türkiyedeki Tüm Darbeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    akp'nin yaptigi darbede dahil mi buna?

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ne kadar objektif bir yorum..türkiye'yi karanlığa gömen darbeci ordu zihniyetininin 4 kez demokrasiye müdehalesini görmemezlikten gelip nefret beslediği kitleye sataşmak..pehh heralde hoşunuza gidiyor.bu verdiğin tepkinin bir açıklamasıda

oo yeaahh darbeler çok güzel.akp'eyede darbe lazım..demektir..aferin sana 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

o yapılan darbelerden hepimiz nasibimizi almadı mı??bir darbe demek türkiyenin 30 yıl geri gitmesi demek:|sokakta böle rahat rahat geziyoruz.darbeden sora ordu sizi sokakta görse ne yapar???

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

ne kadar objektif bir yorum..türkiye'yi karanlığa gömen darbeci ordu zihniyetininin 4 kez demokrasiye müdehalesini görmemezlikten gelip nefret beslediği kitleye sataşmak..pehh heralde hoşunuza gidiyor.bu verdiğin tepkinin bir açıklamasıda

oo yeaahh darbeler çok güzel.akp'eyede darbe lazım..demektir..aferin sana 

-----------------------------

Valla durumu bilmiyorum ama bazıları da diyolar ki 1 günde yüzlerce kişi öldü darbeden önce sokak çatışmalarında.

Yani zorunluydu bi anlamda bazı şeyler. Türkiye sokak savaşlarıyla 30 yıl ileri mi gitçekti darbe olmasa?

Ama savunmuyorum, yermiyorum da. Sadece bilgim yok diyorum, böyle diyola diyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1471 Toplam Mesaj: 5