Türkiyedeki Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Firmaları
-
Türkiyedeki Yurtdışı eğitim danışmanlığı firmaları iletişim bilgilerine ihtiyacım var. Arayış içindeyim. Bilen yada elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Saygılarımla,
opusdei
-
up ! güncel
-
-
Homer bunu yazdı
Hocam bir firma değil de bir word veya excell dosyasında liste olarak çok sayıda firmanın iletişim bilgileri lazım. Toplu mail atıp bilgilendirme yapacağım. 1 reklam mailim var.
-
opusdei bunu yazdıHomer bunu yazdı
Hocam bir firma değil de bir word veya excell dosyasında liste olarak çok sayıda firmanın iletişim bilgileri lazım. Toplu mail atıp bilgilendirme yapacağım. 1 reklam mailim var.
konsolosluk sıtelerındne bulabilirsın sanırım
-
firmayla gitme ayrica gitmek istedigin yeri belirle orada yasayan bi insan bul o yardimci olsun sana sirkete verecegin parayida o vatandasa ver daha iyi cunku sirketlerin cogu bi halt bilmiolar ne gibi dersen adamlar gormedikleri ulkeye adam gonderiolar ve sana hep xok mukemmel yermis gibi lanse ediyorlar ben elt firmadi ile ukraynaya geld yazik etmisim 1000 $ dolarima diyorum.
-
-
ayhun bunu yazdıfirmayla gitme ayrica gitmek istedigin yeri belirle orada yasayan bi insan bul o yardimci olsun sana sirkete verecegin parayida o vatandasa ver daha iyi cunku sirketlerin cogu bi halt bilmiolar ne gibi dersen adamlar gormedikleri ulkeye adam gonderiolar ve sana hep xok mukemmel yermis gibi lanse ediyorlar ben elt firmadi ile ukraynaya geld yazik etmisim 1000 $ dolarima diyorum.
Bana benim kiz yolladi davetiyeyi.Kimseye para vermedim.
Zaten Ayhun dogru soyluyor benimde ne kadar cevremde danismanlikla gelmis adam varsa danismanligin bir ise yaramadigini soyluyorlar.
-
gencbeyin bunu yazdı
Ayrıca burayı da tercih edebilirsin.
Daha önce böyle bir konu açılmıştı Maltada dil eğitimi ile ilgiliydi yine bu siteleri paylaşmıştık ve karya da çalışan bir mürit var sanırım.
-
yıllık bütçeni söyle belki forumdanda bilgi verebilecek birisi çıkar.