Türkiyeden 10 Tane, Dünyadan 3 Tane En İyi Host Firmaları..
-
beyler ödew bu hoca guugıldan bakmayın yakarım dedi :) bildiğiniz hostlar varmı ...
+ photoshopda action yaparken history brush calısmıor onu nasıl action a kayıt ederiz ??
emqcer,fthrkl,bolero nun da ödewi bu ayrıca :)
-
Yurt disindan 13 tane firma yaz , Turkiyede yokmus hocam de. :D
-
valla ben bunu yaptım olm :D onemli olan konu
photoshopda history brush la alakalı action yaptık o calısmıyor hoca neden calısmıyor diye sordu ona ögrensek yeter di :D
neyse simdi resim acıyoruz sonra action kayıt ettiriyoruz işre resmi alt + backspace le siyah yapıyoruz sonra history brush la resme bir şeyler yapıyoruz sonra file dan save for web den kayıt edioruz sonra resmi kapatıp action uda kapatıyoruz sonra bu uygulamayı diğer resimlere uygulayacagız fakat diğer resimde bu history brush işlemini yapmıyor . bunu bulun dedi bizde dusunuoruz yapıoruz olmuyor cozumu nedir ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aahhahahha doğru söze ne hacet :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocada biliyorda sınıfta hosting nedir ? sorusunun cevabını bilmeyenler olduğu için bu ödevi yapıyoz pff
-
Türkiye'de iyi host firması olmadığına göre kötünün iyisi olarak isimtescil diyebiliriz.Az kötülüğünü görmedim bu firmanın ama Türkiye'de bu bile iyi host firması statüsüne giriyor işte.
-
hmm godaddy olabiler bitanesi
sayfa.net müşteri desteği dışında kaliteli.donanım kaliteli kısacası :D
buda yerliydi..
dipnot : google indexleyecek burayı D: