Türkiye'den Kıbrısı(Cep) Aramak En Uyun?
-
Arkadaşlar ev telefonunda kıbrısta ki cep telefonlarını falan arasak acaba dk da kaç tl yazar? yada operatörlerin buna uygun bi tarifeleri varmı? yanımda türkiyeden götürdüğüm 1 adet turkcell hattı bulumakta. Şu anda çatır çatır ürkiye ile mesajlaşıyorum hep mesaj hakkından gidiyor. ama konuşmayı denemedim hiç :) önerebileceğiniz bişey varmı türkiyeden kıbrıs ep telefonunu aramak için?
-
Türkiye ile görüşürsün de birisi seni ararsa senden de kontor gider. Bir kktcell hat al en azından birisi ararsa senden çıkmasın kontor. Benimde en büyük sıkıntılarımdandır.
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye ile görüşürsün de birisi seni ararsa senden de kontor gider. Bir kktcell hat al en azından birisi ararsa senden çıkmasın kontor. Benimde en büyük sıkıntılarımdandır.
-----------------------------hocam zaten kıbrıs telsimi var bende. adam mesela türkiyeden ankesörlüden arayınca ne yazar gibi?
-
O kadarını bilmiyorum işin kolayına kaçtım zaten, uzun görüşmeler için açıyorum bilgisayarı skype kullanıyorum eşle dostla görüşürken.
-
wirofon alternatif düşünülebilir aslında
http://www.wirofon.com/app/form1a.aspx
Bedavası Bol Kampanya
Wirofon'a şimdi başvurun, hediye 1000 dk. konuşma kazanın. Tüm cepleri, dakikası sadece 9 kuruştan arayın.
Yurtdışından Wirofon
Dünyanın her yerinden Türkiye'yi şehir içi tarifesiyle arayın.