Turkiye.Gov.Tr Hakkında
-
Arkadaşlar Turkiye.gov.tr ye Ptt'den aldığı şifre haricinde, e-imza veya m-imza ile girebilen var mı? Ptt den şifre almıştım o şekil giriyordum bir işlem gerçekleştirmek istedim bana dedi bu işlemi gerçekleştirmek için e-imza veya m-imza ile giriş yapmanız gerekir, ama bu 2 şekilde de giriş yapmaya denedimde sunucuda hep bir hata var daha sonra tekrar deneyiniz diyor 1-2 aydır böyle bu olay hiçmi giderilmedi bu hata girebilininiz varmı hem linux ta hem windows da denedim sonuç aynı bir sistem yapmışlar güya giriş yapılmıyor olaya bakın acaba sizde de mi öyle yoksa sorun ben de mi ?
-
Hocam aynı şifreyle birden fazla kişi girebilyormu ?
-
hoca girerde başkasının şifresi senin işine yaramaz yani çünkü sadece şifre kiminse onun bilgilerini hep veriyor başkasının birşeyini göremiyorsun örneğin adalet bakanlığı bölümüne girince hiç sorgulama yapmadan mesela hakkınızda açılan dava yoktur diyor yani yani diyelim askerlik bölümüne giriyorsun o kişini askerlik işlemleri sayfası açılıyor başkası yararlanamıyor yani o hesaptan başkasının şifresini almaya gerek yok en yakın ptt den 1 tl ye aldım ben hiç gereği yok yani
-
tr de degilim baskasi alabilirmi benim icin sifreyi ?
-
malesef kimliğinle gidiyorsun ve imza atıyorsun alamassın sanırım
-
Şifre paralı mi?
-
şifreyi almak için 1 tl gibi bi para istiyolar. kaybedersen 15-20 tl arası bişey alıyolar.
ayrıca sorun sende değil sitede. bende çok kez hata verdi.
-
Tanıtımı yapılacağı gün kitlenen siteden ne beklersin