folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal"I Rahmetle Anıyoruz..

Türkiye"Nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal"I Rahmetle Anıyoruz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Onun neler yaptığını anlatıp reklamını yapmak niyetinde değilim.. İyi yada kötü şeylr yapmış olabilir.. Fakat kameralar onunda saniye saniye canlı yayında gizli bir el tarafından öldürülüşünü ve kucucuk salonda yapılan tum aramalara rağmen faal'nin bulunamayışını unutmadım ve unutturmıcam !!

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı

TURGUT ÖZAL

Allah Rahmet Eylesin,Huzur içinde yatsın...

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ne olursa olsun cumhurbaşkanı idi allah rahmet eylesin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    allah rahmet eylesin amin... amma hani bu herif kalp krizinden öldüydü

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Bende vurulduğunda öldü biliyorum çünkü vurulduğu anı canlı canlı izlemiştim kürsü başında konusurken ama kaynağı belli olmayan bir yerden de şöyle bir yazı buldum ;

31 Ekim 1989'da Anavatan Partisi'nin meclis çoğunluğuyla 8. Cumhurbaşkanı seçilen Turgut Özal 9 Kasım 1989 tarihinde resmi olarak görevine başladı. 17 Nisan 1993 tarihinde koşu bandındayken kalp krizi geçirdiği öne sürülen Turgut Özal, otopsisi yapılmadan Adnan Menderes anıtının karşısında İstanbul'da özel bir anıtta toprağa verilmiştir. Otopsi yapılmadan defnedilmesi Özal'ın ölümünde karanlık noktalar olduğu şüphelerini uyandırmaktadır.

Harbi tam olarak neden öldürüldüğünü bilen yok mu yaa kimi diyor zehirlendi,kimi diyor kalp krizi,ben diyorum vuruluşu... ???

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bende vurulduğunda öldü biliyorum çünkü vurulduğu anı canlı canlı izlemiştim kürsü başında konusurken ama kaynağı belli olmayan bir yerden de şöyle bir yazı buldum ;

31 Ekim 1989'da Anavatan Partisi'nin meclis çoğunluğuyla 8. Cumhurbaşkanı seçilen Turgut Özal 9 Kasım 1989 tarihinde resmi olarak görevine başladı. 17 Nisan 1993 tarihinde koşu bandındayken kalp krizi geçirdiği öne sürülen Turgut Özal, otopsisi yapılmadan Adnan Menderes anıtının karşısında İstanbul'da özel bir anıtta toprağa verilmiştir. Otopsi yapılmadan defnedilmesi Özal'ın ölümünde karanlık noktalar olduğu şüphelerini uyandırmaktadır.

Harbi tam olarak neden öldürüldüğünü bilen yok mu yaa kimi diyor zehirlendi,kimi diyor kalp krizi,ben diyorum vuruluşu... ???

nikoteen bunu yazdı:

canlı yayında gizli bir el tarafından öldürülüşünü ve kucucuk salonda yapılan tum aramalara rağmen faal'nin bulunamayışını unutmadım ve unutturmıcam !!

Ne komik bir durum vesselam :) Hem diyor "canlı yayında gizli bir el tarafından öldürülüşünü ve kucucuk salonda yapılan tum aramalara rağmen faal'nin bulunamayışını unutmadım ve unutturmıcam !!" , 2 dk sonra yazıyor "Harbi tam olarak neden öldürüldüğünü bilen yok mu yaa kimi diyor zehirlendi,kimi diyor kalp krizi,ben diyorum vuruluşu... ???"

lmao classic

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bu herif şey yapmaya çalışmıyomuydu ya, bütün Türk devletlerini birleştirmeye çalışıyodu gibi hatırlıyo gibiyim, Türk ülkelerle baya görüşmeler yapıodu die hatırlıyom buydu gaiba o vurulma sebebide bu niyeti olduğu konusunda çeşitli söylentiler var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Athzai nin dediği gibi büyük Türk birliği  diye bir projesi varmış o zamanlar. Semra Özal öldürülme sebebi olarak onu görüyomuş. bide ilginç olan ölümünden sonra Semra Özal otopsi istememiş. ben bunu anlayamadım. Herneyse Allah rahmet eylesin. iyi adammış.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah Rahmet EyLesin

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Ege bölgesinde Elektrik olmayan köyler vardı onun sayesinde gelmiştir.Çok zeki bi insandı kendisi.Bizim köye geldiğinde futbol sahasına hElikopterle inmiş Yol olmadığından babam bi demet çiçek vermiş fotoğrafı vardı bi ara upload ediyim..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    diğer türk ülkelerini birleştirme gibi bir projesi vardıysa özalı öldüren rusyadır o zman benim bildiğim o zmanlar abd ile ii anlaşıyodu baba push ile baya muhabbetleri vardı 1. körfez savaşında abd türkiye üzerinden yapmıştı oprasyonlarını.turgut özal türkiyeye bir çok yenilik getirmişti allah rahmet eylesin.bide bu ülkede eceliyle ölmeyenlere karşı çok büyük saygı sevgi oluyor mesela deniz gezmiş adamı asmak için bin türlü hileye başvurdular sonrada asıldı şuanda çoğu kişinin lideri sıfatını taşıyor acaba normal olarak ölseydi böyle değerli olurmuydu sonra adnan menderes adam asıldı sonra ismi sokaklara hava limanlarına verildi bunlarda bir çelişki var sanki...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 11