Türkiyenin En Büyük Forumun Da Reklamsız Dolaşın
-
Birşey keşfettim ama inşAllah reklam diye algılanmaz.Zaten böyle iğrenç bir sitenin reklamını yapmam.Ama google dan uğruyorum bazen kahretsin...
Neyse.. .frmtr yi herkes bilir, sağı solu önü arkası reklam bu sitenin.Sitede tamamen reklamsız dolaşmanın çok kolay bir yöntemi var.Kontrol panelinden- Seçenekleri düzenleye girin.Temalardan kanka sitilini seçin.VE tamamen reklamsız olsun site.
http://ybex.com/index.php?c=start&m=pic&key=bufzhdjalbfswi0npp0qxdinwuqxgkylpznnrk09
O kadar reklam varki bu yapınca vip üyelik gibi birşey oluyor. (: O reklamlar kalknca rahat rahat işinizi halledebilrisiniz.
-
çok çok daha kolay bi yöntem var ki bunu kullanmıyosan nete girme zaten: tarayıcına kuracagın adblock eklentisi.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
çok çok daha kolay bi yöntem var ki bunu kullanmıyosan nete girme zaten: tarayıcına kuracagın adblock eklentisi.
-----------------------------Onuda kullanıyroum.Flash reklamlarda işe yaramıyor.ayrı bir süzgeç girmek gerekiyor ki o da çoğu sitenin temasını engelliyor.Site darmadağan oluyor.Bunları bilmiyorsan sen nete girme...
-
Çok çok kolay bi yöntem daha var bunu bilmiyosanız nete girmeyin. ama söylemicem.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Çok çok kolay bi yöntem daha var bunu bilmiyosanız nete girmeyin. ama söylemicem.
-----------------------------haha :D ben vazgectim girmiyorum nete filan hicbirini kullanmıyorum :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------Onuda kullanıyroum.Flash reklamlarda işe yaramıyor.ayrı bir süzgeç girmek gerekiyor ki o da çoğu sitenin temasını engelliyor.Site darmadağan oluyor.Bunları bilmiyorsan sen nete girme...
flashın üstüne geldiğinde sağ üstte block yazar ona tıkla. olmuyorsa adblock element hiding helper eklentisini yükle, kendi pcmden caps: http://i55.tinypic.com/sos9cx.png -
mozilla ff
+
noscript
de ise yarar